2020 újdonsága a 160kg-ig terhelhető Emagra M1 Trend

Az Emagra székcsalád eddig is kiemelkedett a magyar piacról kiváló ár/érték arányával és 5 éves garanciaidejével, az XXL megoldás azonban hiányzott a palettáról. 2020 elején ezt pótoltuk: itt az Emagra M1 Trend 160kg teherbírással!

2020 újdonsága a 160kg-ig terhelhető Emagra M1 Trend

Az M1-et természetesen nem csak a terhelhetősége teszi különlegessé.

Az Emagra székcsaládtól már megszokott, prémium minőségű gerincbarát szinkron mechanikával szereljük, ami azt jelenti, hogy hintázáskor a szék ülő- és hátlapja eltérő mértékben dől. Ezzel a deréktáji és az az alatti gerincszakasznál a bezárt szög változik, vagyis a szék nem kényszeríti statikus pozícióba annak használóját. Ez kiemelten fontos egy 8-10 órás egészséges irodai naphoz.

A mechanika fel van szerelve ülésmélység-állítással is, ami abban segít, hogy bármilyen testmagasság esetén megfelelően hosszú legyen a szék ülőlapja. Így elkerülhető, hogy a túl hosszú ülőlap térdhajlatban bevágjon, akadályozva a lábszárak keringését és növelve a trombózis veszélyét.

Az egészségmegőrző funkcióknak itt még nincs vége. Az M1 Trend háttámlája magasságban külön állítható a szék teljes magasságától, valamint a háttámlába integrált deréktámasz előbbi kettőtől függetlenül is állítható. Ezáltal a háttámla és a derék találkozását a legkényelmesebb formára lehet alakítani.

 

 

Az ergonómiai extrákat az állítható karfa és az állítható deréktámasz teszik teljessé. Ezek tehermentesítik a karokat, a váll-övet és a nyakat, így ezek állandó fájdalma is elkerülhető.

 

 

Szintén kényelmi szempont a hálós háttámla (és fejtámla), amik nyáron nem csak kiváló szellőzést biztosítanak, de egyben sokkal rugalmasabb és kényelmesebb felületet is biztosítanak a hátnak.

Az M1 Trend alapváltozata is prémium felszereltségű, vagyis a legerősebb alumínium lábcsillaggal és kímélő (parketta) görgőkkel szereljük neked.

Az XXL székek között is kiemelkedő, 160kg-os teherbírást 5 év garanciával pecsételjük meg. Hogy minden irodába megfelelően passzoljon, a hálós háttámla színét 6 változatból választhatod ki.

 

 

Próbáld ki bemutatótermünkben személyesen is az Emagra újdonságát, az M1 Trendet!


2020.01.21   Horváth Krisztián
Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: