CIG Pannonia
// ergonomikus székflotta

Koncepció és feladat

A 2021-es év fejlesztésekkel telinek ígérkezik az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és sok szempontból a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet.

Milyen hatással lesz a 2020-as év bizonytalansága az ideire?

Tapasztalataink szerint a legfontosabb megoldandó feladat idén a készlethiány lesz, sok távol-keleti termelőegység ugyanis messze alultervezte a kapacitásait a koronavírus-járvány miatt. Azzal számoltak, hogy a globális költések és beszerzések visszaesnek, az év első két hónapjában azonban ennek éppen az ellenkezője tapasztalható Európában.

De miért?

Valószínűleg az oltási kampányok beindulásával a legtöbb nagy cég és irodákat üzemeltető vállalkozás azzal számol, hogy nyárra a munkára vonatkozó korlátozások javát feloldják. Hogy ez indokolt optimizmus-e, vagy sem, azt jelenleg még senki sem tudja, de sok olyan iparágban, ami tavaly a helyzet ellenére nyereséggel zárt, a 2020-as évben elmaradt fejlesztéseket gőzerővel kezdik végrehajtani. Ilyen szektor például a logisztika és a biztosítás.

Mik a következmények?

Az alultervezett kapacitás és a megnövekedett kereslet globális szinten tapasztalható áruhiányhoz vezetett, amit tetézett az ellátási láncokra nehezedő egyre nagyobb teher, vagyis a szállítási kapacitások végessége miatt tovább nőtt a készlethiány. Ez a mi kínálatunkban is több terméket érint.

Hogyan próbálunk segíteni a beszerzésekkel kapcsolatban?

A nagyobb székes projektek számunkra ugyanolyan fontosak, mint a kényelmes home office kialakítására törekvő vásárlók. Előbbieket a cégünknél már korábban több esetben is hatékonyan alkalmazott módszerekkel segítjük. De mik ezek?

A CIG Pannónia Biztosító új székei

Az új irodai térbe költöző biztosítónak a Népliget Center B épületébe szállítottunk 30 darab Emagra X8 forgószéket.

A székek ilyenkor dobozban érkeznek, mi pedig természetesen össze is szereljük őket. Azért fontos, hogy az összeszerelést mi végezzük, mert a kiemelkedően hosszú, 5 éves garanciaidőt a szakszerű összeállítás tovább növelheti. Emellett kollegáink nagy rutinnal, gyorsan és halkan dolgoznak.

Az összeszerelés során minden szék minden funkcióját ellenőrizzük is, így az átadott flotta minden darabja hibátlanul fogja tenni a dolgát.

A csomagolóanyagok elszállításáról is gondoskodunk, azokat szelektíven gyűjtjük a nap során és így is adjuk le az erre kijelölt helyeken. Ha az adott irodaházban a szelektív hulladékgyűjtés vagy maga a mennyiség nem kezelhető, akkor elszállítunk mindent. A dobozokat a lehetőségekhez képest saját folyamatainkban újra is hasznosítjuk (például más termékek biztonságos és sérülésmentes postai szállításánál).

Ha neked is tudunk segíteni akár egy, akár több szék, esetleg komplett székflották beszerzésénél, keress minket bátran. Személyesen várunk bemutatótermünkben a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt hétköznapokon 10 és 18 óra között. Itt nem csak irodaszékeinket, de egyéb ergonomikus kiegészítőinket, emelhető asztalainkat is kipróbálhatod és találkozhatsz enteriőrtervezőnkkel, Koczka-Kabay Boglárkával is, aki akár irodai tereid teljes újraálmodásában is örömmel segít.

Beszerzésekkel, tenderekkel és egyedi ajánlatokkal kapcsolatban keresd ergonomiai szakértőniket.

Ismerd meg további projektjeinket is!

RAIFFEISEN
Agora Budapest kivitelezés

Az Agora Budapest az utóbbi évek egyik legnagyobb multifunkciós irodakomplexum-beruházása nem csak Magyarországon, de az egész régióban is. A komplett, új városnegyedet eredményező munkák hosszú évtizedekre meghatározzák majd a környék képét, a benne dolgozók pedig generációkon át használják majd az épületeket.

Ismerd meg!

EUBILITY
teljes tervezés és kivitelezés

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a dekorációs elemek követték.

Ismerd meg!

INTER-MIKRUM
komplex tervezés és kivizelezés

Az Inter-Mikrum Zrt.-vel először 2017-ben dolgoztunk együtt, ekkor terveztük meg az első irodájukat, amelynek funkcionalitása és megjelenése a tevékenységükhöz és az arculatukhoz is igazodott. Az IT cég gyors ütemben fejlődött, így nem sokkal később egy új, tágasabb irodatérbe költöztek, amely számunkra is új kihívásokat jelentett.

Ismerd meg!

MELTWATER
arculatból iroda

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt.

Ismerd meg!

THERMO-ÉPGÉP
ergonomikus székflotta

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, üllői úti, még épülőben levő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as gerincbarát Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet a gyakorlatban, és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

Ismerd meg!

CIG PANNÓNIA
ergonomikus székflotta

A 2021-es év fejlesztésekkel teli az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet. Amikor gyorsan és jó székek kellenek nagy számban, akkor minden erőnket és tapasztalatunkat a szolgálatodba állítjuk.

Ismerd meg!

URSS
Uniqa Raiffeisen Software Service

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.

Ismerd meg!

MÁTYÁS-TEMPLOM
egyedi bútor megoldások

Egyedi bútorok egyedi helyen: panoráma a Mátyás-templomból. Nekünk is ritkán van részünk abban a kiváltságban, hogy Budapest egyik legszebb, másfelől meg legmagasabb pontján készítünk egyedi bútort. Persze a fellegekben járó elvárások minket is felcsigáznak, az ilyen tapasztalatok pedig a well-irodáknál is jól jönnek.

Ismerd meg!

Köszönjük, hogy az elmúlt 35 évben megtiszteltek bizalmukkal: