Eubility
// teljes tervezés és kivitelezés

Koncepció és feladat

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a dekorációs elemek tervezése követte, mindennek eredménye pedig egy jól funkcionáló és szerethető iroda lett.

Céljaink, amelyeket a tervezés során a szemünk előtt tartottunk:

Az első benyomás ereje

A recepció az a hely, ahová a dolgozók és az ügyfelek először belépnek, így fontos, hogy ez a tér egyszerre legyen reprezentatív és barátságos. Az Eubility fogadóterét hexagonmintával díszített üvegfalak fogják közre, amelyek transzparens és légies megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Az áramló üvegfalak hideg érzetét ellensúlyozza a pultban és a recepciófalon használt fa természetes és meleg hatása.

Térszervezés a fényviszonyokhoz alakítva

A recepció mögötti tér természetes fény nélkül maradt, éppen ezért itt olyan helyiségeket alakítottunk ki, ahol csak ideig-óráig tartózkodnak a dolgozók. Tárgyalókat terveztünk, amelyek – a változatos elrendezések révén – különböző típusú meetingek és workshopok megtartására is alkalmasak. Különösen ügyeltünk a helyiségek megfelelő bevilágítására, illetve üvegfalakat választottunk, hogy még több fény szűrődhessen be.

A homlokzati helyiségeket a munkatereknek és a vezetői szobáknak szenteltük, hiszen itt folyik a munka nagy része, és kiemelten fontos, hogy a dolgozók természetes fényben végezhessék a feladataikat. A munkaállomások az egészséges ülést támogató ergonomikus Emagra székekkel bővültek, a vezetői szobákban pedig olyan ülősarkokat is kialakítottunk, amelyek rövid tárgyalásokra alkalmasak.

Színek, formák és anyagok összhangja

Az üveg, a fa és a neutrális árnyalatok dominálnak az irodában, ezzel letisztult és kifinomult megjelenést kölcsönözve a helyiségeknek. Nem szerettük volna azonban teljes mértékben mellőzni a színeket. Mértéktartásra és következetességre törekedtünk: a sárga-kék-szürke hármasa több térben (és a cég logójában is!) visszaköszön bútorkárpitok és dekorációk formájában. A világos és tágas konyhába az étkezőszékekkel, a közösségi térbe az szivacskockákkal, a tárgyalókba pedig fali panelekkel csempésztük be a színeket. A hangelnyelő panelek amellett, hogy jól mutatnak, a helyiségek akusztikáján is javítanak.

Megrendelő: Eubility Group Kft.

Elhelyezkedés: Budapest, I. kerület

Megvalósulás: 2019.

Ismerd meg további projektjeinket is!

RAIFFEISEN
Agora Budapest kivitelezés

Az Agora Budapest az utóbbi évek egyik legnagyobb multifunkciós irodakomplexum-beruházása nem csak Magyarországon, de az egész régióban is. A komplett, új városnegyedet eredményező munkák hosszú évtizedekre meghatározzák majd a környék képét, a benne dolgozók pedig generációkon át használják majd az épületeket.

Ismerd meg!

EUBILITY
teljes tervezés és kivitelezés

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a dekorációs elemek követték.

Ismerd meg!

INTER-MIKRUM
komplex tervezés és kivizelezés

Az Inter-Mikrum Zrt.-vel először 2017-ben dolgoztunk együtt, ekkor terveztük meg az első irodájukat, amelynek funkcionalitása és megjelenése a tevékenységükhöz és az arculatukhoz is igazodott. Az IT cég gyors ütemben fejlődött, így nem sokkal később egy új, tágasabb irodatérbe költöztek, amely számunkra is új kihívásokat jelentett.

Ismerd meg!

MELTWATER
arculatból iroda

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt.

Ismerd meg!

THERMO-ÉPGÉP
ergonomikus székflotta

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, üllői úti, még épülőben levő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as gerincbarát Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet a gyakorlatban, és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

Ismerd meg!

CIG PANNÓNIA
ergonomikus székflotta

A 2021-es év fejlesztésekkel teli az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet. Amikor gyorsan és jó székek kellenek nagy számban, akkor minden erőnket és tapasztalatunkat a szolgálatodba állítjuk.

Ismerd meg!

URSS
Uniqa Raiffeisen Software Service

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.

Ismerd meg!

MÁTYÁS-TEMPLOM
egyedi bútor megoldások

Egyedi bútorok egyedi helyen: panoráma a Mátyás-templomból. Nekünk is ritkán van részünk abban a kiváltságban, hogy Budapest egyik legszebb, másfelől meg legmagasabb pontján készítünk egyedi bútort. Persze a fellegekben járó elvárások minket is felcsigáznak, az ilyen tapasztalatok pedig a well-irodáknál is jól jönnek.

Ismerd meg!

Köszönjük, hogy az elmúlt 35 évben megtiszteltek bizalmukkal: