Meltwater
// arculatból iroda

Koncepció és feladat

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt, így ezek figyelembevételével vágtunk neki az átalakításnak. Tervezői csapatunk a recepciótól kezdve a munkaterületen, a közösségi téren és a konyhán át a tárgyalókig vállalta a tervezést és a kivitelezést.

Céljaink, amelyeket a tervezés során a szemünk előtt tartottunk:

Visszatérő motívumok

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz a recepcióra, semmi kétséged nem lehet afelől, hogy a Meltwaternél jársz. A recepciós pult üveglapján látható céges szlogenek, illetve az enteriőrt meghatározó kék és sárga színek egyértelműen idézik meg az arculatot. A logóból inspirálódott hexagon alakzatot az iroda több pontján alkalmaztuk: a fogadótérben fali zuzmó dekorációk, a közösségi terekben pedig motivációs falmatricák formájában köszönnek vissza.

Funkcionális terek a well-being szempontjai szerint

A tárgyalóban – ahol a panoráma magáért beszél – a funkcionalitásra fókuszáltunk, így ebben a térben süllyesztett dugaljjal ellátott tárgyalóasztalt és Boston székeket helyeztünk el. A közösségi- és a munkatér kialakításakor a munkahelyi well-beingre törekedtünk, így a koncentrált feladatvégzéshez alkalmas munkállomások mellett egyaránt megtalálhatóak a regenerálódást elősegítő bútorok, amelyek a teret otthonosabbá és barátságosabbá teszik. Azt szerettük volna, hogy a dolgozók olyan helyen tölthessék az idejüket, ami inspiráló, valamint egyszerre biztosít lehetőséget az önálló döntésekhez és a csapatszellemet erősítő közös élményekhez.

A helyiséget egyedileg tervezett falfestmény díszíti, csakúgy mint a mosdókat és a konyhát is. A konyha tervezésekor célunk volt, hogy többféle leülési lehetőséget biztosítsunk, így a klasszikus ebédlői elrendezés mellett bárpultot is kialakítottunk. A pult felé szerelt üveglap egyszerre védi a falat, és közösségi üzenőfalként is funkcionál.

Egységben az erő!

We stick together! – így hangzik a Meltwater egyik szlogene, ezért fontos célként tűztük ki magunk elé, hogy ez a szellemiség a térszervezésben is visszaköszönjön. Színes szivacskockákkal töltöttük meg a közösségi helyiséget, ezzel növeltük az ülőhelyek számát, így a tér alkalmassá vált céges megbeszélésekre is. Másrészt a kockák egyszerűen mozgathatóak, így a dolgozók saját igényeik szerint könnyen át tudják alakítani környezetüket – közösen építkezhetnek és közös döntéseik alapján alkothatnak valami igazán újat.

Megrendelő: Meltwater

Elhelyezkedés: Budapest, V. kerület

Megvalósulás: 2019.

Ismerd meg további projektjeinket is!

RAIFFEISEN
Agora Budapest kivitelezés

Az Agora Budapest az utóbbi évek egyik legnagyobb multifunkciós irodakomplexum-beruházása nem csak Magyarországon, de az egész régióban is. A komplett, új városnegyedet eredményező munkák hosszú évtizedekre meghatározzák majd a környék képét, a benne dolgozók pedig generációkon át használják majd az épületeket.

Ismerd meg!

EUBILITY
teljes tervezés és kivitelezés

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a dekorációs elemek követték.

Ismerd meg!

INTER-MIKRUM
komplex tervezés és kivizelezés

Az Inter-Mikrum Zrt.-vel először 2017-ben dolgoztunk együtt, ekkor terveztük meg az első irodájukat, amelynek funkcionalitása és megjelenése a tevékenységükhöz és az arculatukhoz is igazodott. Az IT cég gyors ütemben fejlődött, így nem sokkal később egy új, tágasabb irodatérbe költöztek, amely számunkra is új kihívásokat jelentett.

Ismerd meg!

MELTWATER
arculatból iroda

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt.

Ismerd meg!

THERMO-ÉPGÉP
ergonomikus székflotta

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, üllői úti, még épülőben levő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as gerincbarát Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet a gyakorlatban, és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

Ismerd meg!

CIG PANNÓNIA
ergonomikus székflotta

A 2021-es év fejlesztésekkel teli az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet. Amikor gyorsan és jó székek kellenek nagy számban, akkor minden erőnket és tapasztalatunkat a szolgálatodba állítjuk.

Ismerd meg!

URSS
Uniqa Raiffeisen Software Service

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.

Ismerd meg!

MÁTYÁS-TEMPLOM
egyedi bútor megoldások

Egyedi bútorok egyedi helyen: panoráma a Mátyás-templomból. Nekünk is ritkán van részünk abban a kiváltságban, hogy Budapest egyik legszebb, másfelől meg legmagasabb pontján készítünk egyedi bútort. Persze a fellegekben járó elvárások minket is felcsigáznak, az ilyen tapasztalatok pedig a well-irodáknál is jól jönnek.

Ismerd meg!

Köszönjük, hogy az elmúlt 35 évben megtiszteltek bizalmukkal: