Thermo-ÉpGép
// ergonomikus székflotta

Koncepció és feladat

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, még épülő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

Éppen csak beleléptünk az év utolsó negyedébe, és az ilyenkor szokásos őszi beszerzési folyamatok máris elindultak. Már nyár végén jeleztük korábbi partnereink felé, hogy a globális ellátási láncokban beálló fennakadások ellenére igyekszünk a legkedveltebb Emagra és SpinaliS modellekből jelentős raktárkészletet fenntartani, hogy a sürgős igényeket minél gyorsabban kielégíthessük.

Így volt ez a Thermo Épgép Kft. Üllői úti telephelyén is, mely most lépett a kivitelezés végső szakaszába, az érkező kollegákat pedig már új székekkel szerették volna várni. Ebben segítettünk nekik 30 darab vadonatúj, cseh gyártmányú, 5 év garanciás Emagra X8 modellel. De hogyan zajlik egy ilyen nagy telepítés a gyakorlatban?

Korábban a Uniqa Raiffeisen Software Service esetében is olvashattál már arról, hogyan oldjuk meg gyorsan és a lehető legkisebb fennakadással a nagy számú székflották szállítását és telepítését. Célunk, hogy cégedet a lehető legrövidebb idő alatt és a legkevesebb kieséssel lássuk el új székekkel. Ennek öt eleme van.

Mi a munkálatokban összesen 8 szinten 80 millió forint értékben végeztünk kivitelezést, amibe a legváltozatosabb elemek tartoztak bele. Ebből hoztunk most egy válogatást.

1) Segítség már a döntési szakaszban

Idestova 30 éve foglalkozunk egészséges munkaterek kialakításával, amiknek igen fontos eleme a szék is. Kínálatunkban olyan modelleket tartunk, amik nem csak szépek vagy divatosak, de egészségvédelmi elemeik miatt jelentősen csökkentik a dolgozók ülőmunkából fakadó egészségügyi problémáit, mint például a derékfájás, így hathatósan csökkenthető például a táppénzen töltött idő és jelentősen emelhető a munkavégzés minősége és élvezeti értéke is.

Éppen ezek miatt már a rendelést megelőzően próbaszékkel és tanácsadással segítünk, hogy teljesen biztos lehess döntésedben és kollegáid is elégedettek lehessenek.

2) Akár 100 széket is telepítünk egyetlen nap alatt

Tudjuk, hogy a változás minden esetben kényelmetlenséggel jár. Legyen szó akár meglevő székek cseréjéről, akár üres irodai terek berendezéséről, az mindig sok munkát és időt jelent. Ezt igyekszünk számodra minimalizálni. A rekordunk 100 telepített szék egyetlen nap alatt, ami azt jelenti, hogy 100 dolgozó kapott új széket reggel 8 és este 6 között úgy, hogy közben a munkájukat sem zavartuk, hiszen az elkészülő, beállított darabokat folyamatosan kapták meg.

3) Helyben szerelünk, ez a látványpékségünk

Logisztikai okokból és a sebesség tartása érdekében általában helyben szereljük össze a székeket. Ez nem csak azért fontos, mert így a lehető legnagyobb biztonságban történik a szállításuk (saját dobozaikban), de azért is, mert a kollegáid látják és érzik az új székek illatát, és ha kedvük van, akár nézhetik is, ahogy összeszereljük őket.

4) Minden székhez jár csokoládé is

Tudjuk, hogy nem mindenki jön lázba egy új szék tényétől, és nincs is ezzel semmi gond. Ezért minden székünkhöz masnit és csokit is adunk, hogy azoknak is feldobjuk a napját, akik a székre csak egy sokadik munkaeszközként tekintenek.

5) A törődés nem ér véget a székek átadásával

Tudjuk, hogy székflottád karbantartásával messze a garanciaidőn túl is eljuttathatod ülőalkalmatosságaidat, ezért szoktuk cégek részére javasolni az átalánydíjas karbantartási konstrukciót. Rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg neked így, hiszen a rendszeres ellenőrzésnek és a kedvezményes javítási opcióknak hála minden széked biztonságos, tiszta és naprakész lehet anélkül, hogy ezzel foglalkoznod kellene.

Ismerd meg további projektjeinket is!

RAIFFEISEN
Agora Budapest kivitelezés

Az Agora Budapest az utóbbi évek egyik legnagyobb multifunkciós irodakomplexum-beruházása nem csak Magyarországon, de az egész régióban is. A komplett, új városnegyedet eredményező munkák hosszú évtizedekre meghatározzák majd a környék képét, a benne dolgozók pedig generációkon át használják majd az épületeket.

Ismerd meg!

EUBILITY
teljes tervezés és kivitelezés

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a dekorációs elemek követték.

Ismerd meg!

INTER-MIKRUM
komplex tervezés és kivizelezés

Az Inter-Mikrum Zrt.-vel először 2017-ben dolgoztunk együtt, ekkor terveztük meg az első irodájukat, amelynek funkcionalitása és megjelenése a tevékenységükhöz és az arculatukhoz is igazodott. Az IT cég gyors ütemben fejlődött, így nem sokkal később egy új, tágasabb irodatérbe költöztek, amely számunkra is új kihívásokat jelentett.

Ismerd meg!

MELTWATER
arculatból iroda

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt.

Ismerd meg!

THERMO-ÉPGÉP
ergonomikus székflotta

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, üllői úti, még épülőben levő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as gerincbarát Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet a gyakorlatban, és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

Ismerd meg!

CIG PANNÓNIA
ergonomikus székflotta

A 2021-es év fejlesztésekkel teli az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet. Amikor gyorsan és jó székek kellenek nagy számban, akkor minden erőnket és tapasztalatunkat a szolgálatodba állítjuk.

Ismerd meg!

URSS
Uniqa Raiffeisen Software Service

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.

Ismerd meg!

MÁTYÁS-TEMPLOM
egyedi bútor megoldások

Egyedi bútorok egyedi helyen: panoráma a Mátyás-templomból. Nekünk is ritkán van részünk abban a kiváltságban, hogy Budapest egyik legszebb, másfelől meg legmagasabb pontján készítünk egyedi bútort. Persze a fellegekben járó elvárások minket is felcsigáznak, az ilyen tapasztalatok pedig a well-irodáknál is jól jönnek.

Ismerd meg!

Köszönjük, hogy az elmúlt 35 évben megtiszteltek bizalmukkal: