URSS
// Uniqa Raiffeisen Software Service

Koncepció és feladat

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.

Ha te már azoknak a cégvezetőknek vagy beszerzőknek a táborát erősíted, akik megunták a vacak irodai székeket és a munkatársaik ilyenekkel való inzultálását, akkor nagyon jó helyen vagy. Pontosan tudod, hogy megéri olyan széket venni, ami nem teszi beteggé a dolgozókat és 5 év teljes körű garancia van rá: ez neked 5 év tökéletes nyugalmat jelent majd, ennyi ideig nem kell a székflottád miatt aggódnod.

Ez eddig szuper, de most megmutatunk pár kulisszatitkot is, pontosabban 5 dolgot, ami miatt megéri profikkal dolgoznod.

1) Olyantól ne vegyél széket, aki tollakat is árul

Nem tudjuk szebben mondani: ha multinál vagy irodaszeresnél veszel gagyi széket, akkor lehet, hogy keveset fizetsz (vagy éppen sokat, mert lehúznak), de hogy nagyon drága lesz a dolog hosszú távon, az biztos.

Egy olyan komoly presztizzsel rendelkező cég, mint az Uniqa (URSS Kft., Uniqa Raiffeisen Software Service), nem akarja vacak székekre ültetni a dolgozóit, ezért választották az Emagra európai gyártmányú, 5 év garanciával rendelkező modelljeit.

Számunkra az egészség a fő küldetés, ennek szolgálatába állítunk mindent, ezért kapsz tőlünk jó és gerinckímélő székeket. De az is fontos nekünk, hogy a céged egy percre se álljon meg az ülés kérdése miatt. Ezért vagyunk felkészülve arra is, hogy akár egyszerre 64 széket szeretnél vásárolni, és nem akarsz ezzel kapcsolatban több körös logisztikát bonyolítani. Az neked se jó, meg nekünk se.

2) 64 szék egyetlen nap alatt bárhova, ingyenes szereléssel, szállítással

Reggel 10 óra, befut a kamion a Szép utcába a 64 darab friss, ropogós Emagra Yoga X8-assal. Ezek most nagyon kelendő székek, mert szinte mindent tudnak, ami csak egy boldog munkanaphoz kell.

Négyen várjuk a szállítmányt, hogy a lerakodás gyors és zökkenőmentes legyen, és a forgalmat se akadályozzuk. Előzetesen felmértük a terepet, így pontosan tudjuk, hány körrel és mennyi doboz fér be a teherliftbe. Minden egyeztetve van a portával is, gördülékenyen haladunk.

Fent az emeleten párhozamosan kezdjük meg a munkát, 2 szobában is, hogy minél gyorsabban végezzünk. Nem foglalunk nagy helyet, takarékosak vagyunk, de minél nagyobb felvonulási felületet tudsz nekünk biztosítani, annál nagyobb lesz az öröm.

Nincs titok, a legjobb székeket szereljük össze a legmagasabb minőségben, így a kollegáid akár nézhetik is az egészet, ha van kedvük. Elvégre ők fognak ezeken a székeken ülni.

Ekkora megrendeléseknél általában két-két szerelőállást alakítunk ki, hogy egymás keze alá dolgozhassunk.

3) Helyben készült csoda, felfordulás nélkül

Nem csak gyorsan és csendben dolgozunk, de abban is biztos lehetsz, hogy nem hagyunk magunk után szemetet vagy koszt. Vendégségben vagyunk nálad, így vigyázunk mindenre.

A csomagolóanyagokat is elszállítjuk, neked ezzel sem lesz gondod, mi pedig védjük a környezetet, hiszen a gyár újra felhasználhatja majd őket. Mindenki nyer a dologgal.

4) Viszünk csokit

Igen, az Irodabutikban rendelt székekhez jár a boldogság és a csokoládé!

És pontosan annyi csoki jár, ahány széket rendeltél. Ezért az Uniqa dolgozói 64 darab masnis Raffaelló csokival is gazdagabbak lettek.

Közben persze folyik a munka is, gyűlnek a kész székek. Délre már egész kis hadsereg áll a szolgálatodban:

5) Nem csak összerakjuk, karban is tartjuk

Délután két óra, a székek készen várják az átvételt, befejeztük a takarítást és levonult a csapat.

A történet azonban itt nem ér véget.

Számunkra nem elég az, hogy minden összeszerelt széket kipróbáltunk a helyszínen és meggyőződtünk róla, hogy tökéletesen fog működni.

Számunkra az 5 év garancia sem elég, mert tudjuk, hogy tehetünk ennél többet is.

Nekünk az az igazán megnyugtató, hogy rendszeres karbantartás keretében negyedévente a teljes flottát átnézzük, meghúzzuk a csavarokat és megelőzünk minden problémát még azelőtt, hogy kialakulhatnának.

Ez a mi valódi garanciánk a te nyugalmad és termelékenységed érdekében.

Ismerd meg további projektjeinket is!

RAIFFEISEN
Agora Budapest kivitelezés

Az Agora Budapest az utóbbi évek egyik legnagyobb multifunkciós irodakomplexum-beruházása nem csak Magyarországon, de az egész régióban is. A komplett, új városnegyedet eredményező munkák hosszú évtizedekre meghatározzák majd a környék képét, a benne dolgozók pedig generációkon át használják majd az épületeket.

Ismerd meg!

EUBILITY
teljes tervezés és kivitelezés

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a dekorációs elemek követték.

Ismerd meg!

INTER-MIKRUM
komplex tervezés és kivizelezés

Az Inter-Mikrum Zrt.-vel először 2017-ben dolgoztunk együtt, ekkor terveztük meg az első irodájukat, amelynek funkcionalitása és megjelenése a tevékenységükhöz és az arculatukhoz is igazodott. Az IT cég gyors ütemben fejlődött, így nem sokkal később egy új, tágasabb irodatérbe költöztek, amely számunkra is új kihívásokat jelentett.

Ismerd meg!

MELTWATER
arculatból iroda

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt.

Ismerd meg!

THERMO-ÉPGÉP
ergonomikus székflotta

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, üllői úti, még épülőben levő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as gerincbarát Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet a gyakorlatban, és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

Ismerd meg!

CIG PANNÓNIA
ergonomikus székflotta

A 2021-es év fejlesztésekkel teli az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet. Amikor gyorsan és jó székek kellenek nagy számban, akkor minden erőnket és tapasztalatunkat a szolgálatodba állítjuk.

Ismerd meg!

URSS
Uniqa Raiffeisen Software Service

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.

Ismerd meg!

MÁTYÁS-TEMPLOM
egyedi bútor megoldások

Egyedi bútorok egyedi helyen: panoráma a Mátyás-templomból. Nekünk is ritkán van részünk abban a kiváltságban, hogy Budapest egyik legszebb, másfelől meg legmagasabb pontján készítünk egyedi bútort. Persze a fellegekben járó elvárások minket is felcsigáznak, az ilyen tapasztalatok pedig a well-irodáknál is jól jönnek.

Ismerd meg!

Köszönjük, hogy az elmúlt 35 évben megtiszteltek bizalmukkal: