40 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Biztosra mennél?
40 napos pénz-visszafizetési garancia jár minden székünkhöz!

 

A 14 napos visszafizetési garanciára a törvény mindenkit kötelez, de mi tudjuk, hogy neked ennél sokkal több jár!

 

Mi bízunk a döntésedben, te pedig bízhatsz bennünk 

Vásárolj teljes biztonságban webáruházunkban, 40 napos teljes pénzvisszatérítési garanciával. Ha 40 napon belül bármilyen kétséged merül fel a nálunk vásárolt székkel kapcsolatban, kérdés nélkül visszavesszük, és a teljes vételárát visszakapod. Ilyen teljes garanciát sehol máshol nem kapsz. 

 

Biztos döntés cégeknek és magánszemélyeknek is 

A törvény cégek számára nem garantálja még a 14 napos visszatérítést sem, mi azonban mindenkinek megadjuk. Akár magánszemélyként, akár cégként vásárolsz, a 40 napos teljes pénz-visszafizetési garancia nálunk mindenképpen érvényes. 

 

Miért adunk 40 napot? 

Azért, mert szeretnénk kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni számodra a minőségi székek vásárlását. A 40 napos pénzvisszatérítési garancia előnyei: 

  • teljes biztonságban vásárolhatsz 
  • nyugodt választást biztosít számodra 
  • 40 napon belül a teljes összeget visszakapod 
  • minden székünkre érvényes a visszafizetési garancia 

 

Pénzvisszafizetés és termékgarancia kéz-a-kézben 

A 40 napos pénz-visszafizetési garancia mellé természetesen minden termékünk rendelkezik saját, minimum 1 éves, de általában ennél hosszabb garanciaidővel (ezt minden termék saját adatlapján pontosan feltüntetjük). Legjobb minőségű székeinkre pedig bátran vállalunk akár 5 év garanciát is! És ha ez még nem lenne elég, a vásárlási folyamat során kérhetsz tőlünk plusz egy év extra garanciát is, melyhez profi, 30 éve működő szervizháttér is társul. Így gondoskodunk róla, hogy a székekkel kapcsolatban soha ne legyen semmilyen problémád. 

 

Hogyan élhetek vele? 

A 40 napos visszafizetési garancia automatikusan él! Nincs más dolgod, mint megnézni legjobb ergonomikus forgószékeinket, irodai székeinket vagy bármely más kategóriánkat, és vásárolni.

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: