Tapasztalatunk

 

Legyen szó egy toronyház nyolc emeletéről vagy dolgozószobád egyetlen sarkáról, minden projektet a szívünkön viselünk. Fent láthatsz párat büszkeségeink közül. Reméljük, hogy a Te projekted is mielőbb közéjük kerül.

 

RAIFFEISEN 

// Agora Budapest kivitelezés 

Az Agora Budapest az utóbbi évek egyik legnagyobb multifunkciós irodakomplexum-beruházása nem csak Magyarországon, de az egész régióban is. A komplett, új városnegyedet eredményező munkák hosszú évtizedekre meghatározzák majd a környék képét, a benne dolgozók pedig generációkon át használják majd az épületeket.

BŐVEBBEN >>>

EUBILITY 

// teljes tervezés és kivitelezés 

Az Eubility Group Kft. irodájába cégre szabott tervezői megoldásokat integráltunk: a helyiségek elrendezésekor azt vettük figyelembe, hogy a különböző munkakörök dolgozói hányan és milyen irodai térben tudják napi teendőiket a leghatékonyabban ellátni. A térkialakítást az irodai arculat, a bútorok és a további dekorációs elemek követték.

BŐVEBBEN >>>

INTER-MIKRUM 

// teljes tervezés és kivizelezés 

Az Inter-Mikrum Zrt.-vel először 2017-ben dolgoztunk együtt, ekkor terveztük meg az első irodájukat, amelynek funkcionalitása és megjelenése a tevékenységükhöz és az arculatukhoz is igazodott. Az IT cég gyors ütemben fejlődött, így nem sokkal később egy új, tágasabb irodatérbe költöztek, amely számunkra is új kihívásokat jelentett.

BŐVEBBEN >>>

BUDAPEST

// akusztika és dekoráció

Az akusztika irodai környezetekben kiemelten fontos szerepet játszik a produktivitás és a munkavégzés hatékonysága szempontjából. Zajos irodában vagy tárgyalóban nem lehet koncentrálni - mondhatnánk egyszerűen, a jó akusztika mögött azonban további gondolatok is vannak. Hang és dekoráció kéz-a-kézben jár ebben a projektben.

BŐVEBBEN >>>

MELTWATER 

// arculatból iroda 

A Meltwater budapesti irodáját először 2014-ben terveztünk meg. A cég azóta egy komolyabb arculatváltáson esett át, ezt a változást pedig a vezetők és a dolgozók szerették volna a munkahelyi környezetben is viszontlátni. Az arculatváltás a vállalati identitás és a cég mentalitásának pontos megfogalmazásában is fontos mérföldkő volt. 

BŐVEBBEN >>>

THERMO-ÉPGÉP 

// ergonomikus székflotta 

Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, üllői úti, még épülőben levő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as gerincbarát Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet a gyakorlatban, és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?

BŐVEBBEN >>>

CIG PANNÓNIA 

// ergonomikus székflotta

A 2021-es év fejlesztésekkel teli az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet. Amikor gyorsan és jó székek kellenek nagy számban, akkor minden erőnket és tapasztalatunkat a szolgálatodba állítjuk.

BŐVEBBEN >>>

URSS 

// ergonomikus székflotta

64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal. 

BŐVEBBEN >>>

MÁTYÁS-TEMPLOM 

// egyedi bútor megoldások 

Egyedi bútorok egyedi helyen: panoráma a Mátyás-templomból. Nekünk is ritkán van részünk abban a kiváltságban, hogy Budapest egyik legszebb, másfelől meg legmagasabb pontján készítünk egyedi bútort. Persze a fellegekben járó elvárások minket is felcsigáznak, az ilyen tapasztalatok pedig a well-irodáknál is jól jönnek.

BŐVEBBEN >>>

Pepsi Hungary 

// túlméretes bútorok

A Pepsy Hungary számára már ezt a nagyobb projektünket megelőzően is szállítottunk székeket, így bizalommal fordultak hozzánk. Ennek a munkának a keretében a saját tervezésű asztal mellett, melyet igen kalandosan (daruval, az ablakon át) sikerült bejuttatnunk a megfelelő helyre, 32 főnöki fotelt is szállítottunk.

UVB Bank 

// elegáns tárgyaló

Az UVB Bank elegáns, de jól használható, a rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználó egyedi tárgyalót szeretett volna , mely kényelmes helyet biztosít legnagyobb nemzetközi befektetőik fogadására is. Az egyedi asztal mellé, mely speciális alakú és lábazatú, valamint bőr berakással készítettük, 12 prémium vezetői fotelt is szállítottunk.

NATO 

// konferencia Budapesten 

A NATO tagállamok vezérkari főnökeinek háromnapos budapesti értekezletére 2008-ban került sor, ennek keretében pedig a tárgyalás során használt összes széket cégünk szállította. A katonai vezetők, és a hozzájuk kapcsolódó delegációk kényelméről 72 forgószékkel és 42 tárgyalószékkel gondoskodtunk. Ez bizony igen sok szék, de a feladatot hibátlanul teljesítettük

 

Rád is legyünk büszkék! 

 

Szeretnénk, ha a Te idényeid megoldásait is mi szállítanánk. Akár csak székeket szeretnél rendelni, akár kisebb, nagyobb vagy még annál is nagyobb irodák berendezéséről, bútorozásáról, közösségi tereinek, munkatereinek megtervezéséről és gyártásáról van szó, fordulj hozzánk bizalommal. Bútorokkal kapcsolatos referenciáinkat ide kattintva érheted el. 

Immár 30 éve szállítjuk a komplex megoldásokat, melyek magukban foglalják a közös igényfelmérést, a konstruktív, párbeszédre épülő tervezést, a profi gyártást és a gyors, tiszta szállítást és beszerelést is. Válassz bennünket, ha profi megoldásokra van szükséged székes vagy bútoros kérdéseiddel kapcsolatban. Vásárolj székeinkből online, vagy keress minket elérhetőségeinkenken!

 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: