Szállítás és szerelés

 

Ingyenes szállítás és szerelés az ország egész területén, minden rendelésedre!

 

személyes átvétel

1131 Budapest, Béke utca 105.

Termékeidet átveheted üzletünkben személyesen munkanapokon 10 és 18 óra között. 

Ha a rendelésed során személyes átvételt kértél, folyamatosan tájékoztatunk annak állapotáról és arról, mikor veheted kézhez.

Hogyan közelíthetem meg a bemutatótermet?

Hogyan tudok fizetni a bemutatóteremben?

házhoz szállítás

az egész országban ingyenesen

Megrendeléseidet díjmentesen szállítjuk házhoz az ország egész területén logisztikai partnereink segítségével. Vásárlásod során van lehetőséged arra is, hogy az MPL díjköteles szálgáltatását válaszd.

Ha korlátozott behajtási övezetbe kéred a szállítást, akkor a logisztikai partner behajtásáról (és annak költségeiről) előzetesen gondoskodnod kell. Ezzel kapcsolatban a rendelés visszaigazolása során felvesszük veled a kapcsolatot, ha szükséges. Mi az a korlátozott behajtási övezet?

 

 

Az összeszerelésről is gondoskodunk!

 

Szék vagy bútor? Nem számít! Ha kéred, rendelésedet összeszerelve szállítjuk vagy kollégáink a helyszínen összeszerelik. Kulcsra kész megoldásokat szállítunk!

Ha ingyenes összeszerelési szolgáltatásunkat választod, biztos lehetsz benne, hogy minden a helyére kerül, illetve tapasztalataink szerint sokkal kevesebb a garanciális probléma is, ezért bátorítunk rá, hogy élj a lehetőséggel és vedd igénybe szakértelmünket.

 


 

Cégek számára nagy darabszámú rendelés esetén is gyors logisztika

 

Irodák komplett bútorozása? Szék és bútor, dekorációs vagy akusztikai elemek beszerzése egy helyről? Igen! A WellWorking csapata úgy szervez, hogy nagyobb átalakítások vagy szállítások esetén is a legrövidebb időn belül, és lehetőleg egy időpontban tudjunk neked helyszíni szállítást és telepítést végezni. Nézd meg ezzel kapcsolatos referenciamunkáinkat!

 


 

További kérdésed maradt?

 

Kollégáink örömmel válaszolnak felmerülő kérdéseidre termékeinkkel és logisztikai megoldásainkkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket ide kattintva találod.

 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: