Küldetésünk

 

we want well working // mi egészségesen akarunk dolgozni

 

Elképzelésünk lényege, hogy a munka, mely nem csak életünk kötelező része, de valójában sok tekintetben célt is ad működésünknek, egyben boldog és egészséges is legyen.

 

we // Hisszük, hogy ez a cél közösen érhető el. Nincsen két egyforma irodaépület, két azonos vezetői elképzelés, két ugyanolyan dolgozószoba. Minden feladat eltérő módon oldható meg a legjobban, ennek módját pedig csak közösen találhatjuk ki.

want // Hisszük, hogy a munkakörnyezet minőségének javítása a munkáltatónak legalább annyira érdeke, mint a dolgozónak. Ez azonban nem valósul meg magától: a munka színvonalát közösen kell emelni.

well // Hisszük, hogy az irodai vagy otthoni munkatér, a minőségi, átgondolt és egyedi igényekre szabott környezet boldogabb és produktívabb munkavállalót és termelékenyebb céget eredményez. A well szó egyik jelentése nem véletlenül jó egészségben.

working // Hisszük, hogy az élet folyamatos változás, így minden alkalmat megragadhatunk, hogy a munkát és annak minőségét fejlesszük. Semmi sem kötelez minket arra, hogy holnap is a tegnapi módszerekkel éljünk.

 

4w

 

A 4w nem más, mint a minőségi és korszerű irodai és otthoni munkaterek létrehozására irányuló szándék, ötletek, tapasztalatok és megoldások közös együttese, amit veled együtt öntünk végleges formába. Hogy hogyan csináljuk immár 35 éve, azt megmutatjuk neked tapasztalatainkon keresztül.

 


 

Hogyan dolgozunk?

 

Hisszük, hogy jelenlegi munkakörnyezeted fejleszthető.  
Hisszük, hogy munkádba nem kell belehalnod.  
Hisszük, hogy munkahelyed lehet inspiráló, egészséges és vidám.  
Hisszük, hogy ebben Te vagy a mérték és az érték. 

Tudjuk, ez lehetséges. 30 éve ezt csináljuk, és napról napra számodra értékes megoldásokká formáljuk tapasztalatainkat.

Olyan élményekhez és munkaterekhez adjuk a nevünket, amikben mi is szívesen dolgozunk. Elhoztuk és kipróbáltuk az ergonómia élvonalát és megosztjuk veled is. Embereket összekapcsoló irodák specialistái vagyunk, akik az Y generáció elégedettségét képesek megteremteni, miközben az évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkezők is boldogan mennek ugyanoda dolgozni. 

Időt és energiát spórolunk neked azzal, hogy a teljes folyamatot a tervezéstől az ergonómiai szempontokon át a gyártásig és a beszerelésig egy kézben tartjuk és koordináljuk neked. A homeoffice megoldásoktól a több száz fős munkaterekig egyedi megoldásokkal és valóban személyes, személyre szabott közös munkával leszünk kedvenc partnereid.

 


 

Büszkék vagyunk tanúsítvánainkra és minősítéseinkre

 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: