Európai gyártás, kiemelkedő minőség

 

Hiszünk benne, hogy a fenntartható termeléshez és kereskedelemhez helyben is megtaláljuk a legjobb partnereket. Ezért törekszünk arra, hogy az európai gazdasági övezeten belül folytassuk tevékenységünket.

 

Miért fontos ez közös jövőnk szempontjából?

 

Lokális működés = erősebb közösségek

Európai partnereinkkel való együttműködésünk a térségben teremt értéket: munkahelyeket, innovációs központokat, helyi kereskedelmet és az ezekhez kapcsolódó logisztikát alakít ki, ami hosszú távon a kontinensen teremt értéket.

Lokális működés = kisebb környezeti teher

Azzal, hogy a Távol-Keletről és más távoli lokációkról exportált alkatrészeket és termékeket mininalizáljuk, csökkentjük a globális kereskedelem környezeti terheit, és felelős módon tudunk hozzájárulni karbonlábnyomunk csökkentéséhez.

 

A WellWorking és a NIETSCH Kft. számára fontos, hogy évtizedes távlatokban is fenntarthatóan működjön. Nem csak termékeink tartósak, de egészségmegőrző koncepciónk is, mely egyaránt vonatkozik az egyénekre és a közösségekre és környezetre is. Saját tárolási és logisztikai megoldásainkat is folyamatosan megújuló és energiahatékony eszközökkel korszerűsítjük, így például 2022 óta már csak 100%-ban elektromos, károsanyag-kibocsájtástól mentes járműveket szerzünk be.

 

Európai partnereink

Az alábbi márkák gyártói szintén elkötelezettek egy zöld jövő felé, ezért gyártásuk java vagy egésze Európában történik:

 

SpinaliS

A SpinaliS gerincbarát székek 1999 óta szlovén gyártásban, rendkívül magas minőségben készülnek.

Emagra

Az Emagra székek gyártása és elosztása is csehországi központtal történik.

Italy Frezza

A Frezza termékei nem csak dizájnnnal, de kiváló minőségű olasz gyártással is rendelkeznek.

Topstar

A Topstar székek teljes egészében magas minőségű német gyártásban készülnek.

Spinergo

A Spinergo aktív ülés gerincbarát forgószékek magas minőségű szlovák gyártményok.

Antares

Az Antares európa-szerte gyártja termékeit, és hazai termeléssel is rendelkeznek.

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: