Ajándékutalvány  beváltható bármely termékünkre

Ajándékutalvány 50.000 FT

beváltható bármely termékünkre


A legtöbb, amit adhatsz, az egészség. Válaszd ezt az ajándékutalványt, hogy szerencsés tulajdonosa 50.000 forint értékben egészséges székbe fektethesse.

50 000 Ft

39 370 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (5 000 Ft értékű ajándék)

Elérhető: azonnal

Az ajándékkártya segítségével egyszerre kedveskedhetsz, emellett megadod a választás szabadságát a megajándékozottnak, hiszen a saját ízlésének és igényeinek megfelelő széket választhat majd kínálatunkban. Megrendelés után az ajándékkártyát futárral juttatjuk el hozzád nyomtatott formában, így azt ténylegesen is átadhatod majd. 

Az ajándékkártya érvényessége 1 év, így a szerencsés tulajdonosnak bőven lesz ideje beváltani. 

Bármely termékünkre beváltható, ami a wellworking.hu kínálatában aktuálisan rendelhető. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

AJÁNDÉKUTALVÁNY    2 változatban


Ajándékutalvány

Ajándékutalvány 150.000 FT

beváltható bármely termékünkre

150 000 Ft  
118 110 Ft + ÁFA   
Ajándékutalvány

Ajándékutalvány 100.000 FT

beváltható bármely termékünkre

100 000 Ft  
78 740 Ft + ÁFA   
NIETSCH

A NIETSCH Kft. küldetése szellemében fejleszt és készít egészséges irodai munkához kapcsolódó eszközöket. Csapatunk hiszi, hogy jelenlegi munkakörnyezeted fejleszthető, hogy munkádba nem kell belehalnod, hogy hogy munkahelyed lehet inspiráló, egészséges és vidám. Hisszük, hogy ebben Te vagy a mérték és az érték. Tudjuk, ez lehetséges. 30+ éve ezt csináljuk, és napról napra számodra értékes megoldásokká formáljuk tapasztalatainkat. Olyan élményekhez és munkaterekhez adjuk a nevünket, amikben mi is szívesen dolgozunk. Elhoztuk és kipróbáltuk az ergonómia élvonalát és megosztjuk veled is. Embereket összekapcsoló irodák specialistái vagyunk, akik az Y generáció elégedettségét képesek megteremteni, miközben az évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkezők is boldogan mennek ugyanoda dolgozni. Időt és energiát spórolunk neked azzal, hogy a teljes folyamatot a tervezéstől az ergonómiai szempontokon át a gyártásig és a beszerelésig egy kézben tartjuk és koordináljuk neked. A homeoffice megoldásoktól a több száz fős munkaterekig egyedi megoldásokkal és valóban személyes, személyre szabott közös munkával leszünk kedvenc partnereid.

NIETSCH termékek vásárlásával hozzájárulsz hazánk gazdasági fejlődéséhez. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb.

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: