COUNTRY négylábú tárgyalószék
COUNTRY négylábú tárgyalószék

COUNTRY 4L

négylábú tárgyalószék

Változatok: 4LALTO 4LALTO ST

A COUNTRY termékcsalád legkarcsúbb tagja négylábas, krómozható acél vázzal érkezik, az ülő- és a hátlap között helyet hagyva. Helytararékosan rakásolható (akár más COUNTRY változatokkal is), minőségi megoldást jelent konferenciákra, tágyalókba. Szövetválasztéka széles, karfája kényelmes, megjelenése elegáns.

104 990 Ft

82 669 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (10 499 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
2 év garancia 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit
Elérhető: 5-10 munkanap

COUNTRY 4L tárgyalószék jellemzői: négylábú krómozott acél lábazat, csúszásgátló talpak, többféle kárpitszín. Teherbírás: 110 kg.

  • terhelhetőség: 110 kg
  • garancia idő hossza: 2 év
  • elérhetőség: 5-10 munkanap
  • 4 óra ajánlott napi használat
  • 2 év garancia
  • karfákkal rendelkezik
  • rakásolható
  • szövet kárpitozás
  • tárgyalószék
  • COUNTRY család

COUNTRY    2 változatban


COUNTRY

COUNTRY ALTO 4L

magastámlás négylábas szék

109 990 Ft  
86 606 Ft + ÁFA   
COUNTRY

COUNTRY ALTO ST

szánkótalpas tárgyalószék

98 870 Ft  
77 850 Ft + ÁFA   
Antares

Az Antares Hungary Kft-t 1995 tavaszán alapították. Profiljába irodai ülőbútorok (nagyrészt hazai) gyártása és kereskedelme tartozik. A termékkínálat munkahelyi és közösségi ülőbútorokat ölel fel, ezen belül viszont széles a spektrum. Az eltérő funkcióknak megfelelően kínálnak az otthoni irodába való egyszerű gázliftes munkaszékeket, de exkluzív vezetői kategóriájú foteleket is; váróterembe illő foteleket és padokat, több száz fős termekbe illő konferenciaszékeket, elegáns tárgyalókba illő négylábú vagy szánkótalpas tárgyalószékeket, üzemi szerelősor melletti munkához való speciális munkaszékeket és laborokba, egészségügyi intézményekbe alkalmas ülőbútorokat, valamint ezek kiegészítőit.

A külföldi tulajdonostársak jelenléte garancia a magas szintű észak-itáliai termelési és kereskedelmi kultúra meghonosítására. A gyártás és ügyvitel technológiai színvonala, valamint a szerszámellátottság színvonala megegyezik az iparág hazájának számító olaszországi üzemekével. Az immár 7 európai országban jelenlévő, és további 20 országba exportáló Antares-cégcsoport az irodaszék-gyártás szektorában európai hírnévnek örvend és Közép-Európában az egyik legnagyobb szereplője. A csoport évente körülbelül 960.000 db széket állít elő és értékesít.A kiemelkedő versenyképességet a vállalatok összefogott beszerzése alapozza meg. A fentiek révén lett Magyarországon az Antares a legnagyobb hazai irodaszékgyártó.

A székhely és a gyártás a Szegedhez közeli Szatymaz községben található, így Antares székek vásárlásával hozzájárulsz hazánk gazdasági fejlődéséhez. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: