Frezza DEVA magas háttámlás főnöki szék
Frezza DEVA magas háttámlás főnöki szék
Frezza DEVA magas háttámlás főnöki szék
Frezza DEVA magas háttámlás főnöki szék

Frezza DEVA PREMIUM

magas háttámlás főnöki szék

Változatok: STANDARDPREMIUM

Magasan a legjobb: a Deva nem csak magas háttámlájával emelkedik ki az átlagból, hanem formatervezett részleteivel és magas minőségével is. Válaszd ki, hogy melyik a számodra legjobb változat basic, standard és extra kivitelből. 

Jelenleg a premium változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), polírozott alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa és extra kárpit színek. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a standard változatot is.

207 990 Ft

163 772 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (20 799 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
6 év garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Olasz termék
Elérhető: 5-10 munkanap

A Deva a vezetői székek formatervét és eleganciáját kombinálja a korszerű ergonómiai szempontokkal és az olasz praktikummal. Végre egy szék, ami méltó a vezetésedhez, de egészségedet is védi. 

A magasított háttámla hálós kialakítása nem csak szép, de kiváló szellőzést és könnyű tisztíthatóságot is biztosít, miközben a fejtámla része extrán párnázott, a lumbális szakaszon pedig magasságban könnyen állítható deréktámasz vár rád. 

A szék teljes magassága kényelmesen, gázlifttel állítható, a több ponton is rögzíthető, antishock védelemmel szerelt szinkron mechanika pedig kiengedett állapotban is használható, így a hintázás élménye is megmarad (súlyhoz állítható hintakeménységgel).

Az ülőlap legfontosabb képessége a 6 centi kitéréssel előre-hátra állítható ülésmélység, mely testalkatodtól függetlenül maximálisan kényelmessé teszi a széket. A Deva ülőlapjában lévő szivacsozás üvegszál és poliuretán keverékéből készül, így folyamatos terhelés és hosszú évek alatt sem veszíti el eredeti alakját. Változatos színű szövetekkel kombinálhatod, amiknek kiemelkedően magas kopásállósági mutatója van (150.000 martindale). 

A 2D karfa teljessé teszi az ergonómiai élményt: a karok megtámasztása segít abban, hogy a váll-övet tehermentesítve elkerült a nyaki és vállfájdalmakat. 

Nem csak tested, de lelked is kényezteti, mégpedig 6 év nyugalommal, ugyanis a kiváló minőségű, európai gyártmányú Deva székre 6 év garancia jár (kivéve a szövetes részek).

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: 6 év
 • elérhetőség: 5-10 munkanap
 • 8 óra ajánlott napi használat
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • fejtámlával rendelkezik
 • karfákkal rendelkezik
 • formabontó design
 • szövet kárpitozás
 • MESH-háló kárpitozás
 • szinkron mechanika
 • főnöki szék

SpinaliS NAVIGATOR    3 változatban


SpinaliS NAVIGATOR

SpinaliS NAVIGATOR STANDARD

aktív ülés ergonomikus vezetői szék

428 000 Ft  
337 008 Ft + ÁFA   
SpinaliS NAVIGATOR

SpinaliS NAVIGATOR EXTRA

aktív ülés ergonomikus vezetői szék

455 200 Ft  
358 425 Ft + ÁFA   
SpinaliS NAVIGATOR

SpinaliS NAVIGATOR KRÓM

aktív ülés ergonomikus vezetői szék

537 800 Ft  
423 465 Ft + ÁFA   

Spinergo MANAGER    2 változatban


Spinergo MANAGER

Spinergo MANAGER MONO

140kg-ig terhelhető aktív ülés gerincbarát szék

298 990 Ft  
235 425 Ft + ÁFA   
Spinergo MANAGER

Spinergo MANAGER COLOR

140kg-ig terhelhető aktív ülés gerincbarát szék

314 990 Ft  
248 024 Ft + ÁFA   

Frezza DEVA    1 változatban


Frezza DEVA

Frezza DEVA STANDARD

magas háttámlás főnöki szék

174 990 Ft  
137 787 Ft + ÁFA   
Frezza

A Frezza napjaink egyik leginnovatívabb és legsikeresebb olasz bútorgyártó cége, amely irodai rendszerek tervezésére és létrehozására szakosodott. A folyamatos kutatásoknak és a technológia és a design iránti mély szenvedélynek köszönhetően a cég folyamatosan képes eredeti termékeket létrehozni, amelyek nemzetközi piacon, és immár hazánkban is elérhetőek. 

A Frezza 1954-ben alakult családi vállalkozásként, amely az otthoni bútorok területére specializálódott. Később a cég az irodai terekre kezdett szakosodni, majd 1992-ben a Doimo család felvásárolta. Ennek irányítása alatt a vállalat tovább növekedett, és ma is az egyik legnagyobb olasz ipari vállalkozásnak számít az irodabútorok területén. A vállalat alapvető értékei a munkakörnyezet és az irodai dolgozók jólétének javítására irányulnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

A Frezza termékei garanciát jelentenek a "Made in Italy" minőségre és tartósságra, amely védjegy a kulturális és kézműves hagyományokban gyökerezik. A stílus folyamatos követése és fejlődése, illetve a neves építészekkel való együttműködések révén a tervezés a fejlesztés minden egyes lépését végigkísérik, az első ötletektől a kész termékig. A Frezza kollekció széles termékpalettát kínál az egészséges ülés területén, hiszen forgószékeik, melyeket a WellWorking kínálatában is megtalálhatsz, mind gerincbarát szinkron mechanikásak. Termékeiket funkcionális és esztétikai látásmód jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen elgondoláshoz és belsőépíészeti elképzeléshez.

Frezza székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Olaszországban történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: