Frezza EMI operatív forgószék
Frezza EMI operatív forgószék
Frezza EMI operatív forgószék
Frezza EMI operatív forgószék
Frezza EMI operatív forgószék

Frezza EMI PREMIUM

operatív forgószék

Változatok: BASICSTANDARDPREMIUM

Az Emi az operatív székek koronázatlan királya: ülőlapja a szinkron mechanika kényelme mellett negatív dőlést is enged, így amikor előre hajolsz, a szék akkor is követi munkastílusodat. 

Jelenleg a premium változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa és állítható fejtámla. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a basic és standard változatot is.

205 990 Ft

162 197 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (20 599 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
6 év garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Olasz termék
Elérhető: 5-10 munkanap

Egyszerűen használható, de nagy tudású és kényelmes forgószéket keresel napi ülpmunkádhoz? Irodád vagy otthonod kiváló kiegészítője lesz az Emi. 

A szinkron mechanika súlyhoz állítható hinta módban gondoskodik a deréktáji gerincszakasz mozgatásáról (az antishock rendszernek hála hátba vágni sem tud), de ha akarod, fixálhatod is a háttámla és az ülőlap helyzetét. Extrája, hogy a vízszintesen túl előre is tud dőlni (ezt nevezzük negatív dőlésnek), tehát akkor is követi a testedet, ha előre hajolsz. Ezt az érzést érdemes kipróbálnod, ha még nem volt hozzá szerencséd. 

A háttámla hálós, jól szellőző, formatartó, és szintén hálós fejtámlával is megkaphatod a standard és extra változatokban. A teljes ülésmagasság kényelmesen, egyetlen gombnyomással szabályozható a gázlift segítségével. Minden változathoz a helyes testtartást támogató, 2D állítható karfa is érkezik. 

Hogyan érheted el, hogy egy ülőlap kényelmesen rugalmas legyen, de közben ne veszítse el az alakját a hosszú hónapon és évek alatt? Kombináld az üvegszálat és poliuretánnal, és lásd el minőségi, extrán kopásálló (150.000 martindale) kárpitozással. Pontosan ezt teszi az Emi is: felkészült a mindennapos használatra. 

A funkciókat minőség egészíti ki: az európai gyártmányú Lol székekre 6 év garanciát vállalunk (a szövetes részek kivételével).

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: 6 év
 • elérhetőség: 5-10 munkanap
 • 8 óra ajánlott napi használat
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • fejtámlával rendelkezik
 • karfákkal rendelkezik
 • szövet kárpitozás
 • MESH-háló kárpitozás
 • szinkron mechanika
 • forgószék
 • ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC    2 változatban


SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

278 400 Ft  
219 213 Ft + ÁFA   
SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

289 200 Ft  
227 717 Ft + ÁFA   

Spinergo OFFICE    2 változatban


Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE MONO

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

199 990 Ft  
157 472 Ft + ÁFA   
Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE COLOR

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

215 990 Ft  
170 071 Ft + ÁFA   

Spinergo OPTIMAL    2 változatban


Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL MONO

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

235 990 Ft  
185 819 Ft + ÁFA   
Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL COLOR

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

251 990 Ft  
198 417 Ft + ÁFA   

Frezza EMI    2 változatban


Frezza EMI

Frezza EMI BASIC

operatív forgószék

136 990 Ft  
107 866 Ft + ÁFA   
Frezza EMI

Frezza EMI STANDARD

operatív forgószék

172 990 Ft  
136 213 Ft + ÁFA   
Frezza

A Frezza napjaink egyik leginnovatívabb és legsikeresebb olasz bútorgyártó cége, amely irodai rendszerek tervezésére és létrehozására szakosodott. A folyamatos kutatásoknak és a technológia és a design iránti mély szenvedélynek köszönhetően a cég folyamatosan képes eredeti termékeket létrehozni, amelyek nemzetközi piacon, és immár hazánkban is elérhetőek. 

A Frezza 1954-ben alakult családi vállalkozásként, amely az otthoni bútorok területére specializálódott. Később a cég az irodai terekre kezdett szakosodni, majd 1992-ben a Doimo család felvásárolta. Ennek irányítása alatt a vállalat tovább növekedett, és ma is az egyik legnagyobb olasz ipari vállalkozásnak számít az irodabútorok területén. A vállalat alapvető értékei a munkakörnyezet és az irodai dolgozók jólétének javítására irányulnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

A Frezza termékei garanciát jelentenek a "Made in Italy" minőségre és tartósságra, amely védjegy a kulturális és kézműves hagyományokban gyökerezik. A stílus folyamatos követése és fejlődése, illetve a neves építészekkel való együttműködések révén a tervezés a fejlesztés minden egyes lépését végigkísérik, az első ötletektől a kész termékig. A Frezza kollekció széles termékpalettát kínál az egészséges ülés területén, hiszen forgószékeik, melyeket a WellWorking kínálatában is megtalálhatsz, mind gerincbarát szinkron mechanikásak. Termékeiket funkcionális és esztétikai látásmód jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen elgondoláshoz és belsőépíészeti elképzeléshez.

Frezza székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Olaszországban történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: