Frezza EMIRO operatív irodai forgószék
Frezza EMIRO operatív irodai forgószék
Frezza EMIRO operatív irodai forgószék
Frezza EMIRO operatív irodai forgószék
Frezza EMIRO operatív irodai forgószék

Frezza EMIRO BASIC

operatív irodai forgószék

Változatok: BASICSTANDARDPREMIUM

Számtalan feladat, rövid határidők és még a világ szeme is rajtad? Megérkezett a segítség: az Emiro lesz kedvenc munkatársad a legzűrösebb napokon is. Válaszd ki a basic, standard és premium változatból, hogy melyik illik leginkább hozzád. 

Jelenleg a basic változatot látod, aminek felszereltsége hagyományos görgő, fekete műanyag lábcsillag és 2D állítható karfa. Magasabb felszereltségért nézd meg a standard és premium változatot is.

167 990 Ft

132 276 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (16 799 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
6 év garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Olasz termék
Elérhető: 5-10 munkanap

Az Emirot azért hoztuk létre, hogy az ergonómia ne csak egy szó, hanem mindennapi tapasztalat legyen a számodra. Széleskörű beállításainak segítségével úgy tud téged hatékonyabbá tenni, hogy közben a kényelmedre és az egészségedre is gondot fordít. De mit jelent ez? 

Az Emiro ülőlapjában lévő szivacsozás üvegszál és poliuretán keverékéből készül, ami garantálja, hogy az évek alatt sem veszíti el az alakját, de minden nap kényelmesen tart. Felejtsd el a rugalmatlan ülőlapokat, az Emirot imádni fogod. Ráadásul változatos színű szövetekkel kombinálhatod, amiknek kiemelkedően magas kopásállósági mutatója van (150.000 martindale). 

Gerinced egészségéről a háttámla kialakítása gondoskodik: a feszített, 3D szerkezű hálók nem nyúlnak, a kellő tartást adják, mindeközben a legnagyobb nyári melegben is tökéletesen szellőznek és nagyon könnyen tisztíthatóak. A teljes gerincszakasz támasztásában a standard és premium változatokban a szintén hálós fejtámla is segít, amit magasságban és dőlésszögben külön is állíthatsz. 

A szinkron mechanika kiengedve is használható a hintakényelemért (állítható ellenállással), de rögzítheted több ponton. Kiengedett állapotban az antishock funkció tesz róla, hogy hirtelen előrehajlásnál se vágjon hátba a szék. A teljes magasság korszerű, egyetlen érintéses gázliftes megoldással szabályozható. 

Karfák nélkül nem lehetne teljes a kényelem: az Emiro 2D állítható karfái lehetővé teszik, hogy minden munkastílusban megtaláld a legjobb pozíciót, ezzel tehermentesítve a váll-övet, elkerülve a nyaki fájdalmakat. A teljes felfüggesztésük szélességben is állítható, így az ülőlap szélességétől függetlenül kialakíthatod a számodra legjobb pozíciót. 

Élvezd az Emiro 6 éves garanciájával járó nyugalmat: európai minőség akár otthon, akár az irodában (kivéve a szövetes részek).

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: 6 év
 • elérhetőség: 5-10 munkanap
 • 8 óra ajánlott napi használat
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • karfákkal rendelkezik
 • szövet kárpitozás
 • MESH-háló kárpitozás
 • szinkron mechanika
 • forgószék
 • ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC    2 változatban


SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

278 400 Ft  
219 213 Ft + ÁFA   
SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

289 200 Ft  
227 717 Ft + ÁFA   

Spinergo BUSINESS    2 változatban


Spinergo BUSINESS

Spinergo BUSINESS MONO

140kg-ig terhelhető ergonomikus aktív ülés forgószék

278 990 Ft  
219 677 Ft + ÁFA   
Spinergo BUSINESS

Spinergo BUSINESS COLOR

140kg-ig terhelhető ergonomikus aktív ülés forgószék

294 990 Ft  
232 276 Ft + ÁFA   

Frezza EMIRO    2 változatban


Frezza EMIRO

Frezza EMIRO STANDARD

operatív irodai forgószék

203 990 Ft  
160 622 Ft + ÁFA   
Frezza EMIRO

Frezza EMIRO PREMIUM

operatív irodai forgószék

236 990 Ft  
186 606 Ft + ÁFA   
Frezza

A Frezza napjaink egyik leginnovatívabb és legsikeresebb olasz bútorgyártó cége, amely irodai rendszerek tervezésére és létrehozására szakosodott. A folyamatos kutatásoknak és a technológia és a design iránti mély szenvedélynek köszönhetően a cég folyamatosan képes eredeti termékeket létrehozni, amelyek nemzetközi piacon, és immár hazánkban is elérhetőek. 

A Frezza 1954-ben alakult családi vállalkozásként, amely az otthoni bútorok területére specializálódott. Később a cég az irodai terekre kezdett szakosodni, majd 1992-ben a Doimo család felvásárolta. Ennek irányítása alatt a vállalat tovább növekedett, és ma is az egyik legnagyobb olasz ipari vállalkozásnak számít az irodabútorok területén. A vállalat alapvető értékei a munkakörnyezet és az irodai dolgozók jólétének javítására irányulnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

A Frezza termékei garanciát jelentenek a "Made in Italy" minőségre és tartósságra, amely védjegy a kulturális és kézműves hagyományokban gyökerezik. A stílus folyamatos követése és fejlődése, illetve a neves építészekkel való együttműködések révén a tervezés a fejlesztés minden egyes lépését végigkísérik, az első ötletektől a kész termékig. A Frezza kollekció széles termékpalettát kínál az egészséges ülés területén, hiszen forgószékeik, melyeket a WellWorking kínálatában is megtalálhatsz, mind gerincbarát szinkron mechanikásak. Termékeiket funkcionális és esztétikai látásmód jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen elgondoláshoz és belsőépíészeti elképzeléshez.

Frezza székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Olaszországban történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: