Frezza LOL munkatársi forgószék
Frezza LOL munkatársi forgószék
Frezza LOL munkatársi forgószék
Frezza LOL munkatársi forgószék
Frezza LOL munkatársi forgószék

Frezza LOL PREMIUM

munkatársi forgószék

Változatok: BASICSTANDARDPREMIUM

Ne hagyd, hogy a neve megtévesszen: a Lol nagyon komolyan veszi a munkát, miközben segít abban, hogy neked szórakozásnak tűnjön minden perce. Már az összeszerelésnél került bele egy kis olasz életérzés. 

Jelenleg a prémium változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), polírozott alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa, állítható fejtámla és extra kárpit színek. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a basic és standard változatot is.

179 990 Ft

141 724 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (17 999 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
6 év garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Olasz termék
Elérhető: 5-10 munkanap

Napi 8-12 óra ülőmunka sem lehet akadály, ha minőségi széked van, ha pedig ez egy olasz csoda, akkor az európai minőség és az életérzés is garantált. 

A Lol háttámlája hálós, jól szellőző, formatartó. Integrált deréktámaszt rejt, mely a legfontosabb eleme annak, hogy a nap végén is frissen és fitten kelj fel belőle. A gerinc egészségéről a standard és extra változatokban elérhető, szintén hálós, külön (magasságban és szögben) állítható fejtámla is gondoskodik. 

A mechanika természetesen szinkron, ami egyrészt mozgatja a derekat hintázás közben, másrészt több ponton is rögzíthető, és antishock védelemmel felszerelt. A hintakeménységet saját igényeidhez és testsúlyodhoz állíthatod. 

Az üvegszállal kombinált poliuretán ülőlap belső biztosítja a kényelmes és a formatartó, minőségi anyagválasztást, amit olyan kárpitokkal szállítunk neked, amiknek kiemelkedően jó a színtartása és a kopásállósága (150.000 martindale). A teljes ülésmagasság korszer gázliftes rendszerrel, egyetlen gombnyomással állítható. 

Karfák nélkül egyetlen szék sem lehet ergonómikus: a Lol 2D állítható karfái bírni fogják a strapát, a karjaidon át tehermentesítve a váll-övedet pedig segítenek a nap végi fájdalom elkerülésében. 

Élvezd a Lol forgószék 6 éves garanciájával járó kényelmet: európai minőség akár otthon, akár az irodában (kivéve a szövetes részek).

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: 6 év
 • elérhetőség: 5-10 munkanap
 • 8 óra ajánlott napi használat
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • fejtámlával rendelkezik
 • karfákkal rendelkezik
 • szövet kárpitozás
 • MESH-háló kárpitozás
 • szinkron mechanika
 • forgószék
 • ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC    2 változatban


SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

278 400 Ft  
219 213 Ft + ÁFA   
SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

289 200 Ft  
227 717 Ft + ÁFA   

SpinaliS BASIC    3 változatban


SpinaliS BASIC

SpinaliS BASIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

332 600 Ft  
261 890 Ft + ÁFA   
SpinaliS BASIC

SpinaliS BASIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

300 600 Ft  
236 693 Ft + ÁFA   
SpinaliS BASIC

SpinaliS BASIC KRÓM

aktív ülés ergonomikus szék

422 000 Ft  
332 283 Ft + ÁFA   

Spinergo OFFICE    2 változatban


Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE MONO

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

199 990 Ft  
157 472 Ft + ÁFA   
Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE COLOR

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

215 990 Ft  
170 071 Ft + ÁFA   

Spinergo OPTIMAL    2 változatban


Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL MONO

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

235 990 Ft  
185 819 Ft + ÁFA   
Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL COLOR

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

251 990 Ft  
198 417 Ft + ÁFA   

Frezza LOL    2 változatban


Frezza LOL

Frezza LOL BASIC

munkatársi forgószék

127 990 Ft  
100 780 Ft + ÁFA   
Frezza LOL

Frezza LOL STANDARD

munkatársi forgószék

153 990 Ft  
121 252 Ft + ÁFA   

Frezza KIKU    3 változatban


Frezza KIKU

Frezza KIKU BASIC

operatív irodai forgószék

134 990 Ft  
106 291 Ft + ÁFA   
Frezza KIKU

Frezza KIKU STANDARD

operatív irodai forgószék

172 990 Ft  
136 213 Ft + ÁFA   
Frezza KIKU

Frezza KIKU PREMIUM

operatív irodai forgószék

199 990 Ft  
157 472 Ft + ÁFA   
Frezza

A Frezza napjaink egyik leginnovatívabb és legsikeresebb olasz bútorgyártó cége, amely irodai rendszerek tervezésére és létrehozására szakosodott. A folyamatos kutatásoknak és a technológia és a design iránti mély szenvedélynek köszönhetően a cég folyamatosan képes eredeti termékeket létrehozni, amelyek nemzetközi piacon, és immár hazánkban is elérhetőek. 

A Frezza 1954-ben alakult családi vállalkozásként, amely az otthoni bútorok területére specializálódott. Később a cég az irodai terekre kezdett szakosodni, majd 1992-ben a Doimo család felvásárolta. Ennek irányítása alatt a vállalat tovább növekedett, és ma is az egyik legnagyobb olasz ipari vállalkozásnak számít az irodabútorok területén. A vállalat alapvető értékei a munkakörnyezet és az irodai dolgozók jólétének javítására irányulnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

A Frezza termékei garanciát jelentenek a "Made in Italy" minőségre és tartósságra, amely védjegy a kulturális és kézműves hagyományokban gyökerezik. A stílus folyamatos követése és fejlődése, illetve a neves építészekkel való együttműködések révén a tervezés a fejlesztés minden egyes lépését végigkísérik, az első ötletektől a kész termékig. A Frezza kollekció széles termékpalettát kínál az egészséges ülés területén, hiszen forgószékeik, melyeket a WellWorking kínálatában is megtalálhatsz, mind gerincbarát szinkron mechanikásak. Termékeiket funkcionális és esztétikai látásmód jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen elgondoláshoz és belsőépíészeti elképzeléshez.

Frezza székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Olaszországban történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: