SpinaliS APOLLO aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS APOLLO aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS APOLLO aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS APOLLO aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS APOLLO aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS APOLLO aktív ülés ergonomikus szék

SpinaliS APOLLO STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

Változatok: STANDARDEXTRA

Az Apollo a legkecsesebb szék, mely aktív ülést garantál számodra. Hogy ezt miért fogod élvezni? Mert egészséged megóvása mellett elegáns munkatársként kiváló közérzetedért és töretlen munkakedvedért is felelős lesz - ezt pedig irigyelni fogják tőled kollégáid.

Egészségtudatos döntésedhez most ajándék acél vizes palackot adunk! Keresd a kiegészítők között! (Miért fontos ez?)

381 400 Ft

300 315 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (38 140 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
Élettartam garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Szlovén termék
Elérhető: 1-4 munkanap

Te is elfáradsz nap végére? Pedig ennek nem kellene így lennie. 

“Olyan fáradt vagyok, pedig csak ültem egész nap.” - hányszor hallod vagy mondod ezt? Már-már azt gondolod, hogy ez természetes dolog, pedig nem kellene így lennie. 

Fáradtságod oka az, hogy még mindig hagyományos székben ülsz. Nem használod ki az Apollo könnyed eleganciába rejtett hatalmas energiakészleteit. 

Pedig ezek csak arra várnak, hogy megkaphasd őket. 

A napi 8-12 órás munkavégzés legnagyobb veszélye a gerinc hosszú távú és tartós károsodása mellett 

 • a helytelen tartásból eredő előnytelen megjelenés 
 • a fáradtság, mely nem csak a munkában kísér el, de otthoni teendőidre is rányomja bélyegét 
 • hosszabb távon akár a munka világából való kiesés is (például gerincsérv miatt) 

Mitől véd meg az Apollo? 

Pontosan azért született meg az Apollo, hogy megóvjon a fájdalomtól, a munkaképesség csökkenésétől és attól, hogy egészségtelen tartásod miatt megjelenésed előnytelenné váljon. A SpinaliS rendszer aktív ülést garantáló alapelvének és a karcsú kialakítás kombinációjának szerelemgyermeke az Apollo. 

Az elegancia a színek terén is jelentkezik: az Apollo 7 magas minőségű lélegző Renna műbőrrel választható, így kizárt, hogy ne találj olyan színt, ami illik munkakörnyezetedhez és hangulatodhoz. 

Nem csak szép, de egészséges is 

Az aktív ülés segít abban, hogy évtizedek múlva is könnyen magasba emelhessük majd unokáinkat, fájdalmak nélkül készülhessünk a családi hétvégékre, és ezek mellett a munka világában is megálljuk a helyünket. 

Ehhez nem kell más, csak a csigolyák közti porckorongok egyenletes terhelése, ami az Apollo esetében a mozgó ülőlappal meg is valósul: mindennapi tevékenységeink során a szék követi mozgásunkat, és a hagyományos forgószékekkel ellentétben nem csak a 4. és 5. csigolya közt terhel, így segít elkerülni a porckorongsérvet. 

A folyamatos mozgás a törzsizmokat is visszaerősíti, melyek segítenek a helyes tartásban, amitől aztán megjelenésünk is nagyban javul. A mélyizomzat mozgása a keringést is serkenti, mely csökkenti a stroke kockázatát, javítja a sejtek vérellátását, így szellemünk és testünk is fittebb lesz. 

Kockázatok nélküli előnyök 

 • az Apollo-t saját irodádban vagy otthonodban, biztonságosan és nyugodtan kipróbálhatod, teljesen ingyenesen 
 • 40 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá 
 • élettartam-garancia jár hozzá profi szervizháttérrel 
 • üzemidejére vetített ár/érték aránya messze jobb, mint bármilyen más forgószéké, ráadásul még egészségesebb is 

Ne várj tovább, próbáld ki még ma az Apollo-t, hogy színesebbé és egészségesebbé tehesse mindennapjaidat. 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)  Az élettartam garancia minden alkatrészre vonatkozik, kivéve a kárpitozást.

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: élettartam garancia
 • elérhetőség: 1-4 munkanap
 • 12 óra ajánlott napi használat
 • élettartam garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • karfákkal rendelkezik
 • formabontó design
 • lélegző textilbőr kárpitozás
 • aktív ülés mechanika
 • teljes magasság 122 cm
 • ülésmagasság 48-58 cm
 • teljes szélesség 60 cm
 • ülésszélesség 44 cm
 • labda jellegű szék
 • ergonomikus szék

SpinaliS APOLLO    2 változatban


SpinaliS APOLLO

SpinaliS APOLLO EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

414 000 Ft  
325 984 Ft + ÁFA   
SpinaliS APOLLO

SpinaliS APOLLO KRÓM

aktív ülés ergonomikus szék

496 600 Ft  
391 024 Ft + ÁFA   
SpinaliS

A szlovén SpinaliS cég 1999 óta élharcosa az egészséges ülőmunkának. Forradalmi, aktív ülés rendszerük jogi oltalom alatt álló, egyedi megoldást kínál az ülés és a mozgás ötvözésére. 

A SpinaliS rendszerű székeket egyetlen gondolat köré építette fel 1999-ben Tomaz Ham szlovén fiatalember, akinek komoly hátfájása volt, orvosai pedig nem tudtak rá megnyugtató gyógyírt adni. Tomaz rájött, hogy a legnagyobb probléma a passzív ülés, a tartós ülőmunka, mely a gerincét terhelve már igen fiatalon megkeserítette az életét. Éppen ezért összefogott  Janko Popovic orvosprofesszorral, és megalkották az aktív ülés új elméletét, majd pedig az ehhez szükséges modern eszközöket, a SpinaliS székeket.

A cég ma már Európa számos országa mellett a Közel-Keletre és Kanadába is szép számmal szállít SpinaliS forgószékeket. 2014 óta Magyarországon is megvásárolhatod a SpinaliS székeket, a kijelölt szakpartnereknél. Hazánkban csak a WellWorking biztosít egyedülálló, a teljes SpinaliS székcsaládra érvényes élettartam-garanciát, hogy ez legyen az utolsó szék, amit vásárolnod kell.

SpinaliS székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Szlovéniában történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: