SpinaliS BASIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS BASIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS BASIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS BASIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS BASIC aktív ülés ergonomikus szék

SpinaliS BASIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

Változatok: EXTRASTANDARD

Minden ház az alapjától lesz igazán stabil. Ahogy a tested, az egészséged is a gerinced épségén nyugszik, úgy a SpinaliS termékcsalád is a Basic-től stabil.

Egészségtudatos döntésedhez most ajándék acél vizes palackot adunk! Keresd a kiegészítők között! (Miért fontos ez?)

300 600 Ft

236 693 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (30 060 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
Élettartam garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Szlovén termék
Elérhető: 1-4 munkanap

Gerincoszlopod a boldogságod kulcsa 

Gondoltad volna, hogy a gerinc épsége mennyi más egészségügyi kockázattal összefügg? A törzsizomzat tartja helyesen, egyenesen (megvéd az erős fizikai hatásoktól, például esésektől, balesetektől), a helyes tartás összefügg a váll-öv fájdalmaival, a nyak megfelelő pozíciója pedig kihat a fejfájásra is. Ugyanígy hatással van az emésztésre, a keringésre is. 

És mégis minden nap merényletet követünk el a gerincünk ellen 

A felsoroltak ellenére az ülőmunkával, pontosabban a hagyományos székekkel napró napra gyilkoljuk gerincünket, folyamatosan haladva a derékfájás, a hátfájás, hosszabb távon pedig a porckorongsérv fel. Ezek ma már népbetegségek, nem orvosi érdekességek. 

A legnagyobb probléma a fix ülőlappal az, hogy kizárólag a negyedik és ötödik csigolya közt hajlik rajta a napi mozgás közben a gerincoszlopod, ami biztos út a gerincsérvhez (ez az esetek 95%-ban az említett szakaszon jelentkezik). 

Ennek egyetlen ellenszere az, ha aktív ülésre váltasz, például a SpinaliS Basic-el. 

A Basic pontosan azért született meg, mert 1999-ben Tomaz Ham szlovéniában nem nyugodott bele abba, hogy dereka folyamatosan fáj az üléstől. Janko Popovic orvosprofesszorral, ortopéd szakorvossal karöltve megalkották az első SpinaliS széket, a Basic-et, melyet az azóta megálmodott számos további SpinaliS modell ellenére a mai napig nagy számban értékesítenek. 

A SpinaliS egészségmegőrző képességeit az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményben méltatta is

Nekünk a te véleményed a legfontosabb 

Azért, hogy a SpinaliS forradalmian új filozófiáját a gyakorlatban is kipróbálhasd, és meg is szokhasd, akár egy hétre is teljesen ingyenesen adunk SpinaliS próbaszéket saját irodádba vagy otthonodba, minden logisztikát átvállalva tőled, további kötelezettségek nélkül. 

Mi hiszünk a SpinaliS Basic képességeiben, és szeretnénk neked is megmutatni ezeket a számodra legkényelmesebb formában. 

Nincs kockázat 

Teljes körű tesztlehetőséget és garanciát adunk a Basic-hez: 

 • ingyenes próbaszéket kérhetsz tőlünk saját munkakörnyezetedbe, több napra is, további kötelezettségek nélkül 
 • 40 napos teljes pénzvisszatérítés van rá érvényben akkor is, ha cégként veszed meg 
 • élettartam-garancia jár hozzá 
 • ingyenesen házhozszállítás az országban 

Próbáld ki a SpinaliS élményt a Basic-el, és szabadulj meg az évtizedes ülőmunka jelentette egészségügyi kockázatoktól. 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.) Az élettartam garancia minden alkatrészre vonatkozik, kivéve a kárpitozást.

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: élettartam garancia
 • elérhetőség: 1-4 munkanap
 • 12 óra ajánlott napi használat
 • élettartam garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • karfákkal rendelkezik
 • formabontó design
 • lélegző textilbőr kárpitozás
 • aktív ülés mechanika
 • teljes magasság 113 cm
 • ülésmagasság 51-66 cm
 • teljes szélesség 60 cm
 • ülésszélesség 43 cm
 • labda jellegű szék
 • ergonomikus szék

SpinaliS BASIC    2 változatban


SpinaliS BASIC

SpinaliS BASIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

332 600 Ft  
261 890 Ft + ÁFA   
SpinaliS BASIC

SpinaliS BASIC KRÓM

aktív ülés ergonomikus szék

422 000 Ft  
332 283 Ft + ÁFA   
SpinaliS

A szlovén SpinaliS cég 1999 óta élharcosa az egészséges ülőmunkának. Forradalmi, aktív ülés rendszerük jogi oltalom alatt álló, egyedi megoldást kínál az ülés és a mozgás ötvözésére. 

A SpinaliS rendszerű székeket egyetlen gondolat köré építette fel 1999-ben Tomaz Ham szlovén fiatalember, akinek komoly hátfájása volt, orvosai pedig nem tudtak rá megnyugtató gyógyírt adni. Tomaz rájött, hogy a legnagyobb probléma a passzív ülés, a tartós ülőmunka, mely a gerincét terhelve már igen fiatalon megkeserítette az életét. Éppen ezért összefogott  Janko Popovic orvosprofesszorral, és megalkották az aktív ülés új elméletét, majd pedig az ehhez szükséges modern eszközöket, a SpinaliS székeket.

A cég ma már Európa számos országa mellett a Közel-Keletre és Kanadába is szép számmal szállít SpinaliS forgószékeket. 2014 óta Magyarországon is megvásárolhatod a SpinaliS székeket, a kijelölt szakpartnereknél. Hazánkban csak a WellWorking biztosít egyedülálló, a teljes SpinaliS székcsaládra érvényes élettartam-garanciát, hogy ez legyen az utolsó szék, amit vásárolnod kell.

SpinaliS székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Szlovéniában történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: