SpinaliS ERGONOMIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS ERGONOMIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS ERGONOMIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS ERGONOMIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS ERGONOMIC aktív ülés ergonomikus szék
SpinaliS ERGONOMIC aktív ülés ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

Változatok: STANDARDEXTRA

Mielőtt megválaszoljuk neked, hogy miért a SpinaliS Ergonomic a legkeresettebb SpinaliS modell, beleültetünk téged. Szeretnénk megmutatni neked a SpinaliS élményt, hogy élvezhesd ma, holnap és egy egész életen át - élettartam-garanciával. Ráadásul most extra színekkel is hazaviheted!

Egészségtudatos döntésedhez most ajándék acél vizes palackot adunk! Keresd a kiegészítők között! (Miért fontos ez?)

278 400 Ft

219 213 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (27 840 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
Élettartam garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Szlovén termék
Elérhető: 1-4 munkanap

Megérkeztél az egészséges munka világába 

Téged mi motivál jobban munkahelyeden? A több szabadidő, a magasabb javadalmazás? Vagy esetleg az, hogy az irodai munka nem fogja évtizedek alatt kikészíteni a testedet? Melyik a fontosabb számodra? 

A SpinaliS székek azért jöttek létre, hogy egy népbetegség, az ülőmunka okozta derékbántalmak és a gerincsérv ellenszerei legyenek, számodra azonban sokkal többet adnak: olyan munkatársat, aki nem csak megvédi testedet a káros elváltozásoktól, de feltölt energiával és életerővel is. Kérdezd csak meg azokat, akik már váltottak. 

Miért az Ergonomic-ot válasszam? 

Mert a SpinaliS család legköltséghatékonyabb tagja, mindezzel együtt 

 • garantálja az aktív ülést (mindjárt eláruljuk, mi az) 
 • hálós háttámlája kényelmes, nyáron sokkal jobban szellőzik, mint egy hagyományos támla (bővebben a hálókról itt írtunk) 
 • vidám színösszeállításokban rendelheted, így irodád dísze lesz 
 • jellemzően 10 évnél is tovább működnek hibátlanul (szinte csak fém alkatrészei vannak) 

De miért jó nekem az aktív ülés? 

Az aktív ülés azt jelenti, hogy a szék ülőlapja mozog (és nem is fixálható, a te érdekedben), ezzel pedig 

 • egyrészt visszaerősíti eddig elgyengült törzsizmaidat, amik amúgy is felelősek lennének az egészséges tartásért 
 • másrészt gerincedet nem csupán egy ponton terheli (ami szinte biztosan gerincsérvhez vezetne majd), hanem egyenletesen, teljes hosszában 
 • harmadrészt izmaid dolgoztatásával felpezsdíti a keringésedet, amitől nem csak pörögni fogsz, de csökkenti például a stroke kockázatát is 

Az aktív ülés tehát befektetés a jövőbe, hiszen súlyos fájdalmaktól szabadíthat meg, másrészt ténylegesen hozzájárul ahhoz, hogy jobb legyen az erőnléted akár sportolásról, akár a mindennapi fizikai tevékenységekről van szó. 

Akkor is segít, ha már fáj a derekam? 

Igen. A derékfájás kezdeti szakaszában, amíg nem jár porckárosodással, hatékonyan enyhíthető és megszüntethető. Ehhez az kell, hogy egy aktív ülést garantáló székkel, amilyen például az Ergonomic, visszaerősítsd a gerinc helyes és erős tartásáért felelős törzsizmokat. 

Ez nem fog másképpen menni, csak ha a napi 8-12 órás ülőmunkát átváltoztatod egy olyan tevékenységgé, mely kényelmes, ugyanakkor egészséges is. 

Sőt: gerincgyógyászok olyanoknak is ajánlják a SpinaliS székeket, akik már átestek gerincbántalmak miatti kezelésen vagy műtéten. Az ő gyógyulásuk ugyanis szintén nagyban függ attól, hogy a terápia során hogyan sikerült törzsizmaikat újra formába hozni. Ebben pedig az Ergonomic nagy segítség lehet. Nem véletlenül ajánlja az Országos Gerincgyógyászati Központ is. 

Miért adjak egy székért ennyi pénzt? 

Ne az egészségeden spórolj! Van számtalan más dolog, ami kevésbé fontos, de hidd el: a fájdalmat elkerülni a legegyszerűbb. Ráadásul mivel a SpinaliS székek életideje jóval meghaladja a 10 évet, áruk összehasonlítva egy hagyományos irodaszékkel egyáltalán nem magas, sőt… 

Nem kockáztatsz semmit, hiszen 

 • vásárlás előtt ingyen kipróbálhatod akár saját munkahelyeden is 
 • 40 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik rá (akkor is, ha cégként veszed)
 • élettartam garanciát adunk rá profi szervizháttérrel (amire egyébként nem lesz szükséged) 
 • ingyenesen házhozszállítjuk az ország egész területén 

Egyetlen karnyújtásra van tőled az egészséges munka világa. Lépj be az Ergonomic-al, próbáld ki a SpinaliS-t! 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.) Az élettartam garancia minden alkatrészre vonatkozik, kivéve a kárpitozást.

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: élettartam garancia
 • elérhetőség: 1-4 munkanap
 • 12 óra ajánlott napi használat
 • élettartam garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • karfákkal rendelkezik
 • formabontó design
 • lélegző textilbőr kárpitozás
 • aktív ülés mechanika
 • teljes magasság 116 cm
 • ülésmagasság 50-63 cm
 • teljes szélesség 60 cm
 • ülésszélesség 46 cm
 • labda jellegű szék
 • ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC    1 változatban


SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

289 200 Ft  
227 717 Ft + ÁFA   
SpinaliS

A szlovén SpinaliS cég 1999 óta élharcosa az egészséges ülőmunkának. Forradalmi, aktív ülés rendszerük jogi oltalom alatt álló, egyedi megoldást kínál az ülés és a mozgás ötvözésére. 

A SpinaliS rendszerű székeket egyetlen gondolat köré építette fel 1999-ben Tomaz Ham szlovén fiatalember, akinek komoly hátfájása volt, orvosai pedig nem tudtak rá megnyugtató gyógyírt adni. Tomaz rájött, hogy a legnagyobb probléma a passzív ülés, a tartós ülőmunka, mely a gerincét terhelve már igen fiatalon megkeserítette az életét. Éppen ezért összefogott  Janko Popovic orvosprofesszorral, és megalkották az aktív ülés új elméletét, majd pedig az ehhez szükséges modern eszközöket, a SpinaliS székeket.

A cég ma már Európa számos országa mellett a Közel-Keletre és Kanadába is szép számmal szállít SpinaliS forgószékeket. 2014 óta Magyarországon is megvásárolhatod a SpinaliS székeket, a kijelölt szakpartnereknél. Hazánkban csak a WellWorking biztosít egyedülálló, a teljes SpinaliS székcsaládra érvényes élettartam-garanciát, hogy ez legyen az utolsó szék, amit vásárolnod kell.

SpinaliS székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Szlovéniában történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: