Frezza KIKU operatív irodai forgószék
Frezza KIKU operatív irodai forgószék
Frezza KIKU operatív irodai forgószék
Frezza KIKU operatív irodai forgószék
Frezza KIKU operatív irodai forgószék
Frezza KIKU operatív irodai forgószék

Frezza KIKU BASIC

operatív irodai forgószék

Változatok: BASICSTANDARDPREMIUM

A Kiku elhozza neked az olasz design és kényelem legmagasabb fokát, kombinálva a teljes személyre szabhatósággal. Ismerd meg három változatban: basic, standard és premium. 

Jelenleg a basic változatot látod, aminek felszereltsége hagyományos görgő, fekete műanyag lábcsillag és 2D állítható karfa. Magasabb felszereltségért nézd meg a standard és premium változatot is.

134 990 Ft

106 291 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (13 499 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
6 év garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia Kopásálló kárpit EU termék Olasz termék
Elérhető: 5-10 munkanap

A Kiku lengagyobb erőssége irodai környezetben a váltott munkaállomásokhoz való automatikus igazodás: az intelligens súlybeállítási rendszernek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók széles köréhez, bárki is dolgozzon éppen benne. A Kikut az állítható ülésmélység teszi igazán univerzálissá: mindhárom változatban az alapfelszereltség része az akár 55mm előre-hátra kitérést biztosító ülőlap. 

A kényelem központi eleme az akár 12 mm mélységben, gombnyomással működtetett deréktámasz, valamint a háttámla 75 mm-es különálló magasságállítása, amelyek a kényelem mellett gerincegészségi szempontokat is maximalizálnak. 

A háttámla ergonómikus kialakításának hála minden mozdulatodat végigkíséri, így mindig maximális szabadságot és egészséges ülést tesz lehetővé. Külön szabályozható a háttámla ellenállása (súlyhoz állítható), illetve az alapfelszereltség része az antishock védelem (hirtelen előrehajlásnál a háttámla nem fog hátba vágni). Az ülésmagasság kényelmesen, gázlifttel állítható. 

A formatervezésnél külön figyelemmel voltunk az ülés és a háttámla nagyobb méreteire, amelyek állítható magasságú fejtámlával (65 mm) és 36°-os dőlésszöggel kiegészítve választhatók (a standard és extra változatban). Az ülőlap anatómiailag formázott, hidegen habosított, CFC-mentes rugalmas poliuretánnal párnázott, így a rugalmasság megtartása mellett hosszú évek alatt sem veszíti el az alakját. 

A szinkron mechanika több pozícióban is rögzíthető illetve kiengedve is használható, így teljeskörű beállítási mechanizmusok állnak rendelkezésre alkatodtól és munkastílusodtól függően. 

Az ergonómiai fukciókat az állítható karfa teszi teljessé: ezzel a váll-öv és a nyak is tehermentesíthető az alkarok megfelelő alátámasztásával, így napi több órányi munka is kényelmes. 

A választható színpaletta az egyes változatoktól függ, de minden esetben garantáljuk a magas minőségű anyagválasztást, amit a 150.000 martindale kopásállóságú, könnyen tisztítható, nem fakuló szöveteink formájában kapsz új székedhez. 

A Kikura hat év garanciát adunk (kivéve a szövetes részek), így biztos lehetsz abban, hogy a kiváló minőségű európai gyártmánnyal 6 év gondtalanságot is vásárolsz.

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: 6 év
 • elérhetőség: 5-10 munkanap
 • 8 óra ajánlott napi használat
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • karfákkal rendelkezik
 • állítható deréktámasszal rendelkezik
 • állítható ülésmélységgel rendelkezik
 • szövet kárpitozás
 • MESH-háló kárpitozás
 • szinkron mechanika
 • forgószék
 • ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC    2 változatban


SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

278 400 Ft  
219 213 Ft + ÁFA   
SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

289 200 Ft  
227 717 Ft + ÁFA   

Spinergo OFFICE    2 változatban


Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE MONO

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

199 990 Ft  
157 472 Ft + ÁFA   
Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE COLOR

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

215 990 Ft  
170 071 Ft + ÁFA   

Spinergo OPTIMAL    2 változatban


Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL MONO

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

235 990 Ft  
185 819 Ft + ÁFA   
Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL COLOR

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

251 990 Ft  
198 417 Ft + ÁFA   

Frezza KIKU    2 változatban


Frezza KIKU

Frezza KIKU STANDARD

operatív irodai forgószék

172 990 Ft  
136 213 Ft + ÁFA   
Frezza KIKU

Frezza KIKU PREMIUM

operatív irodai forgószék

199 990 Ft  
157 472 Ft + ÁFA   
Frezza

A Frezza napjaink egyik leginnovatívabb és legsikeresebb olasz bútorgyártó cége, amely irodai rendszerek tervezésére és létrehozására szakosodott. A folyamatos kutatásoknak és a technológia és a design iránti mély szenvedélynek köszönhetően a cég folyamatosan képes eredeti termékeket létrehozni, amelyek nemzetközi piacon, és immár hazánkban is elérhetőek. 

A Frezza 1954-ben alakult családi vállalkozásként, amely az otthoni bútorok területére specializálódott. Később a cég az irodai terekre kezdett szakosodni, majd 1992-ben a Doimo család felvásárolta. Ennek irányítása alatt a vállalat tovább növekedett, és ma is az egyik legnagyobb olasz ipari vállalkozásnak számít az irodabútorok területén. A vállalat alapvető értékei a munkakörnyezet és az irodai dolgozók jólétének javítására irányulnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

A Frezza termékei garanciát jelentenek a "Made in Italy" minőségre és tartósságra, amely védjegy a kulturális és kézműves hagyományokban gyökerezik. A stílus folyamatos követése és fejlődése, illetve a neves építészekkel való együttműködések révén a tervezés a fejlesztés minden egyes lépését végigkísérik, az első ötletektől a kész termékig. A Frezza kollekció széles termékpalettát kínál az egészséges ülés területén, hiszen forgószékeik, melyeket a WellWorking kínálatában is megtalálhatsz, mind gerincbarát szinkron mechanikásak. Termékeiket funkcionális és esztétikai látásmód jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen elgondoláshoz és belsőépíészeti elképzeléshez.

Frezza székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Olaszországban történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: