Frezza TAKK munkatársi forgószék
Frezza TAKK munkatársi forgószék
Frezza TAKK munkatársi forgószék
Frezza TAKK munkatársi forgószék
Frezza TAKK munkatársi forgószék

Frezza TAKK PREMIUM

munkatársi forgószék

Változatok: BASICSTANDARDPREMIUM

Takk-tikus választás lenne a részedről, ha olyan széket találnál az ülőmunkádhoz, mely nem csak kényelmes, de egészséges is. Ebben segítünk neked: megérkezett az olasz Takk szék, basic, standard és premium kivitelben! 

Jelenleg a premium változatot látod, aminek felszereltsége kímélő görgő (parkettára, kőre is megfelelő), polírozott alumínium lábcsillag, 2D állítható karfa, állítható fejtámla és extra kárpit színek. Alacsonyabb felszereltségért nézd meg a basic és standard változatot is.

141 990 Ft

111 803 Ft + ÁFA

db
ingyenes szerelés és szállítás országszerte (14 199 Ft értékű ajándék)

Pár ok arra, hogy már ma megvedd:
6 év garancia Szaküzletben kipróbálható Ingyenes szállítás Ingyenes összeszerelés Kötelezettségmentes próbaszék 40 napos pénzvisszafizetési garancia EU termék Olasz termék
Elérhető: 5-10 munkanap

Lendületes vonalvezetés kombinálva a hálós kialakítás könnyen szellőző és jól tisztítható funkcióival: ez a Takk háttámlája, és erről ismerheted fel a legkönnyebben. Amellett, hogy széles profiljának hála kényelmesen ölel, állíthat lumbális résszel a deréktámasztása is kiemelkedően jó, és (a standard és extra változatban) állítható fejtámlával is kérheted. 

A háttámla és az ülőlap kapcsolatát egy korszerű szinkron mechanika biztosítja, mely szabad, súlyhoz állítható hintázást tesz lehetővé, emellett pedig több ponton fixálható is, ha szeretnéd. A Takk mechanikája átmozgat, pedzsíti a keringésedet, fokozza a hatékonyságodat. 

És ha már keringés: az ülőlap kialakításának fontos része, hogy combban nem vág be, így nem jön létre pangó vér a lábakban. Mélységben állítható az ülőlapja, hogy hosszabb vagy rövidebb combú emberek is használhatják. Ez segít elkerülni olyan, évtizedes távon az ülőmunkához köthető kockázatokat, mint a szívnagyobbodás, a visszért súlyosabb esetben a trombózis. A Takk ülőlapja ráadásul szabadalmaztatott, üvegszállal kombinált poliuretán, ami formatartó, és a kiemelkedően kopásálló (150.000 martindale) kárpitozásnak hála tartós is. 

A Takk karfái egyetlen érintéssel 2 dimenzióban is testre szabhatóak, ahogy a szék magassága is egyszerűen, gázlifttel szabályozható.

 • terhelhetőség: 110 kg
 • garancia idő hossza: 6 év
 • elérhetőség: 5-10 munkanap
 • 8 óra ajánlott napi használat
 • 6 év garancia
 • ingyenes szállítás
 • ingyenes összeszerelés
 • fejtámlával rendelkezik
 • karfákkal rendelkezik
 • állítható ülésmélységgel rendelkezik
 • szövet kárpitozás
 • MESH-háló kárpitozás
 • szinkron mechanika
 • forgószék
 • ergonomikus szék

SpinaliS ERGONOMIC    2 változatban


SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC STANDARD

aktív ülés ergonomikus szék

278 400 Ft  
219 213 Ft + ÁFA   
SpinaliS ERGONOMIC

SpinaliS ERGONOMIC EXTRA

aktív ülés ergonomikus szék

289 200 Ft  
227 717 Ft + ÁFA   

Spinergo OFFICE    2 változatban


Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE MONO

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

199 990 Ft  
157 472 Ft + ÁFA   
Spinergo OFFICE

Spinergo OFFICE COLOR

140kg-ig terhelhető egészséges aktív ülés

215 990 Ft  
170 071 Ft + ÁFA   

Spinergo OPTIMAL    2 változatban


Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL MONO

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

235 990 Ft  
185 819 Ft + ÁFA   
Spinergo OPTIMAL

Spinergo OPTIMAL COLOR

140kg-ig terhelhető gerincbarát aktív ülés

251 990 Ft  
198 417 Ft + ÁFA   

Frezza TAKK    2 változatban


Frezza TAKK

Frezza TAKK BASIC

munkatársi forgószék

99 990 Ft  
78 732 Ft + ÁFA   
Frezza TAKK

Frezza TAKK STANDARD

munkatársi forgószék

108 990 Ft  
85 819 Ft + ÁFA   
Frezza

A Frezza napjaink egyik leginnovatívabb és legsikeresebb olasz bútorgyártó cége, amely irodai rendszerek tervezésére és létrehozására szakosodott. A folyamatos kutatásoknak és a technológia és a design iránti mély szenvedélynek köszönhetően a cég folyamatosan képes eredeti termékeket létrehozni, amelyek nemzetközi piacon, és immár hazánkban is elérhetőek. 

A Frezza 1954-ben alakult családi vállalkozásként, amely az otthoni bútorok területére specializálódott. Később a cég az irodai terekre kezdett szakosodni, majd 1992-ben a Doimo család felvásárolta. Ennek irányítása alatt a vállalat tovább növekedett, és ma is az egyik legnagyobb olasz ipari vállalkozásnak számít az irodabútorok területén. A vállalat alapvető értékei a munkakörnyezet és az irodai dolgozók jólétének javítására irányulnak, miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

A Frezza termékei garanciát jelentenek a "Made in Italy" minőségre és tartósságra, amely védjegy a kulturális és kézműves hagyományokban gyökerezik. A stílus folyamatos követése és fejlődése, illetve a neves építészekkel való együttműködések révén a tervezés a fejlesztés minden egyes lépését végigkísérik, az első ötletektől a kész termékig. A Frezza kollekció széles termékpalettát kínál az egészséges ülés területén, hiszen forgószékeik, melyeket a WellWorking kínálatában is megtalálhatsz, mind gerincbarát szinkron mechanikásak. Termékeiket funkcionális és esztétikai látásmód jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen elgondoláshoz és belsőépíészeti elképzeléshez.

Frezza székek vásárlásával hozzájárulsz a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen termékeik gyártása és összeszerelése közvetlenül Olaszországban történik. Emellett környezettudatos döntést is hozol, hiszen a közel található előállítás miatt a szállítás környezeti terhelése is a lehető legkisebb. 

Kosárba helyezés
Próbaszék igénylés
Ezt a széket ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatod saját otthonodban vagy irodádban, több napig is. További részletekért helyezd próbaszék-listádra: